Alles voor uw dieren, zoals zaagsel, kopen bij de expert

4sep - door - 0 - Over Groothandel

Gedizo verwerkt en verpakt al tientallen jaren zaagsel en andere hoogwaardige diervoeders. Zij leveren in Europa, maar bijvoorbeeld ook in het Midden-Oosten. Dit is begonnen met snijmais, maar tegenwoordig kunt u ook voor kippen lucerne en stro terecht bij de specialist in diervoeders. Er zijn verschillende soorten voer verkrijgbaar. Denk hierbij aan krachtvoer, ruwvoer en strooisels zoals zaagsel. Het zaagsel kunt u kopen in verpakkingen van 140 liter, die ongeveer 18 kilo wegen. De verpakking is gemaakt van 100% recyclebare folie, om het milieu zo min mogelijk te schaden.

Zaagsel en voeders kopen voor het gebruik bij verschillende dieren 

Veel agrarische bedrijven zijn klant bij Gedizo. Voor alle diersoorten hebben zij kwalitatieve voeders en strooisel. Dit betreft verschillende soorten vee als koeien en varkens, maar ook voor bijvoorbeeld kippen- en paardenvoer bent u bij deze professional aan het goede adres. Zo krijgt ieder dier het juiste voedsel en producten om zo comfortabel mogelijk te leven. Een ander voordeel van deze hoogwaardige voeding is dat uw dieren langer gezond blijven. Ze blijven energiek, in conditie en bouwen een betere weerstand op. De kenner heeft ook speciaal voer voor jonge dieren, die hiermee opgroeien tot sterke volwassen dieren. Kies daarom voor de expertise van een ervaren ontwikkelaar van diervoeders.

Service bij het zaagsel kopen van een expert

Gedizo levert altijd optimale service. Zo kunt u alle producten laten verpakken, of laten storten in uw silo. Geniet ook van de snelle levering door Gedizo Trading. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u zich bezighouden met waar u echt goed in bent: het verzorgen van de dieren, zodat zij zoveel mogelijk melk of vlees opleveren. Dit is voor u belangrijk, omdat dit u geld oplevert. Daarom dragen de producten van Gedizo bij aan een zo hoog mogelijke opbrengst. Wanneer de expert uw diervoeder naar uw boerderij vervoert, houden zij rekening met verschillende wet- en regelgeving, zoals GMP-beheersmaatregelen en HACCP-criteria. Met de voeders, strooisels en warmtebronnen van dit Securefeed gecertificeerde bedrijf zit u altijd goed!