Betrek het hele bedrijf bij een bedrijfsuitje in Utrecht

9mei - door - 0 - Over Toerisme

Gaat u er binnenkort met het hele bedrijf op uit om een leuk bedrijfsuitje in Utrecht te beleven? Kies dan voor een activiteit die iedereen kan meedoen. Zo blijft het voor iedereen leuk. Nog beter: combineer een bedrijfsuitje met teambuilding. Met het teambuilding spel genaamd Social Chaos, georganiseerd door Neverrest, is dit zeker het geval. U kunt dit bedrijfsuitje doen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of waar dan ook in Nederland. Tijdens dit spannende onderzoekavontuur beleven de deelnemers de nodige verbazing met een snufje paranoia. De deelnemers moeten een verhaal reconstrueren dat langzaam tot leven komt dankzij videobeelden en ontmoetingen met acteurs. Doordat de deelnemers tijdens het spel geen risicovolle of fysiek zware opdrachten hoeven uit te voeren, is het spel voor iedereen geschikt. De spanning speelt zich dan ook met name mentaal af.

Bedrijfsuitje in Utrecht gebaseerd op populaire film

Bent u bekend met de film ‘The Game’? Dit is een psychologische thriller waar een investeringsbankier een wel heel vreemd cadeau krijgt voor zijn verjaardag. Hij speelt mee aan een spel waarin hij zelf de hoofdrol heeft. Met de ene na de andere ludieke gebeurtenis neemt het spel al snel het leven van de bankier over. Deze film inspireerde het bedrijf Neverrest om een bijzonder bedrijfsuitje in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland of waar dan ook in Nederland te organiseren. Tijdens dit bedrijfsuitje werkt u samen in teams en komt u in de ene na de andere spannende situaties. Het team van Neverrest bespiedt de deelnemers. Dankzij interactieve acts van de acteurs beleven de deelnemers tijdens het bedrijfsuitje een gevoel van spanning, uitdaging, verbazing, maar ook paranoia.

Spanning en sensatie tijdens een bedrijfsuitje in Zuid-Holland

Op pad met het hele bedrijf is iets wat iedereen leuk vindt. Zeg nu zelf, samen met collega’s een bijzondere activiteit ondernemen, wie kijkt daar nu niet naar uit? Wel is het belangrijk om te gaan voor een écht leuke activiteit. Maar wat gaat u nu doen tijdens het bedrijfsuitje? Het is een vraag die altijd maar terugkomt. Wij stellen voor om dit jaar te kiezen voor een bedrijfsuitje waarover nog lang zal worden gepraat: de citygames georganiseerd door het bedrijf Neverrest. Waar uw bedrijf ook is gevestigd, van Noord-Holland en Zuid-Holland tot Utrecht en de rest van het land, een bedrijfsuitje van Neverrest kan overal worden georganiseerd. Tijdens de spellen staat spanning centraal. Worden de deelnemers achtervolgd? Een smsje met precies de zin die een deelnemer net zei? Spanning en sensatie ten top met deze citygames!