Bij de specialist laat u een vloerkluis inbouwen met het juiste keurmerk


0
Categories : Dienstverlening

U wilt er zeker van zijn dat de spullen in uw kluis veilig zijn. Bekijk altijd het keurmerk van de kluis, deze geeft aan hoe inbraak- en brandwerend de kluis is. Hier zijn namelijk verschillende gradaties in beschikbaar. Wilt u bijvoorbeeld documentatie beveiligen of heeft u apparatuur waar u zuinig op bent? Zo ontvlamt papier pas bij een temperatuur van 195 graden Celsius en apparatuur al vanaf 65 graden Celsius. Vraag daarom altijd om deskundig en persoonlijk advies van een specialist zoals TMA Kluizen. Zo weet u zeker dat u een vloerkluis laat inbouwen die uw waarde optimaal kan beschermen.

Welke vloerkluis laat u inbouwen?

Bent u op zoek naar een goede manier om uw bezittingen te beschermen? Maar weet u nog niet precies welke kluis voor u geschikt is? De ‘Snelzoeker’ op de website van TMA Kluizen helpt u verder. Allereerst selecteert u wat voor soort waarde u wilt beschermen. Denk bijvoorbeeld aan geld, documenten of data. Waartegen wilt u de waarde beschermen? Enkel tegen inbraak of ook tegen brand? Als laatste selecteert u de geschatte totaalwaarde in euro’s. Er verschijnt een overzicht van kluizen die aan uw eisen voldoen. Weet u nog niet welke vloerkluis u wilt laten inbouwen? Dan kunt u altijd gebruikmaken van de uitgebreide online zoekhulp of contact opnemen met het deskundige team van TMA Kluizen.

Een vloerkluis in een woning inbouwen

Waardevolle spullen, kostbaarheden en contanten beschermen, dat doet u met een kluis van TMA Kluizen. Kies een plek uit die niet te opvallend is en ga voor een kluis die bestand is tegen brand en diefstal. Laat daarom een vloerkluis inbouwen door TMA Kluizen. De kluizen zijn leverbaar in verschillende maten met sleutelslot of een mechanisch cijfercombinatieslot. Alhoewel het moeilijk wordt voor de inbreker om de kluis te vinden en open te maken, is het voor u als gebruiker zeer eenvoudig. Verlaat met een gerust hart uw woning en haal uw kostbare bezittingen op ieder gewenst moment tevoorschijn. U wilt het inbrekers toch ook niet te makkelijk maken?