De ultieme laadervaring met een New Motion laadpaal

10sep - door - 0 - Over Zakelijk

Zowel particulieren als bedrijven kunnen kiezen voor een gratis laadpaal. U ook. Wilt u laadpalen bij u thuis of bij uw bedrijf laten plaatsen? Dan is het wellicht een idee te kiezen voor de New Motion laadpaal. Deze paal biedt u de ultieme laadervaring, zowel thuis als in een zakelijke omgeving. Als zakelijke gebruiker ontvangt u deze publieke laadpunten zelfs geheel gratis! Het enige waar u dan nog voor betaalt, is het laden zelf. Zo zijn de kosten voor het plaatsen van een laadpaal wel heel interessant. Kiest u voor een specialist als Charge Pro, dan weet u ook nog eens zeker dat de specialist de palen geheel komt installeren en monteren, zodat u ze direct kunt gebruiken.

Vind de New Motion laadpaal of andere publieke laadpunten bij u in de buurt met de app

Wat is het dichtstbijzijnde punt bij u in de buurt? U ziet het met behulp van een handige app. Wanneer u een elektrische auto rijdt, dan moet u natuurlijk wel op tijd uw auto weer opladen. Hoe zorgt u ervoor dat u altijd direct een laadpaal vindt, zelfs wanneer u in een voor u onbekende omgeving bent? U kunt laadpalen laten plaatsen op de door u gewenste plek. Bijvoorbeeld de AdPower 140 of de New Motion laadpaal van Charge Pro. Maar nog gemakkelijker is het dat u met de New Motion app gemakkelijk het overzicht heeft van publieke laadpunten. Met deze app heeft u binnen no-time inzicht in de beschikbaarheid en de laadsnelheid van laadpalen en de kosten van het laten plaatsen van een laadpaal.

Wat zijn de kosten van een New Motion laadpaal laten plaatsen?

Charge Pro is dé leverancier op het gebied van laadpunten. Kiest u hier binnenkort ook voor? Natuurlijk wilt u eerst weten wat de kosten van het laten plaatsen van een New Motion laadpaal zijn. U wilt niet achteraf voor verrassingen komen te staan! Gelukkig vraagt u bij een specialist als Charge Pro alle informatie gemakkelijk op. Lijkt het u wat en wilt u dan daadwerkelijk publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen? Dan adviseert de specialist u ook graag. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor de locatie van de laadpalen, maar ook over de beschikbaarheid van de laadpalen. Ook vertelt de specialist u alles over de verschillende voordelen voor zakelijke klanten, en de voordelen van het laten plaatsen van laadpalen voor particulieren.