Dit verhuisbedrijf in Rotterdam voorziet u van een professionele service

8aug - door - 0 - Over Dienstverlening

Waar u verzekerd van bent, is ervaring en vakmanschap sinds 1923. Daarnaast zorgt dit professionele verhuisbedrijf voor een planmatige aanpak, uw inboedel slaat u bijvoorbeeld veilig op in een 16.000 m³ geconditioneerde en beveiligde boedelopslag en zo is ook uw verhuizing van begin tot eind op de juiste manier geregeld. Denk hierbij aan Inpakken & Uitpakken, Demontage & Montage en Bezemschoon opleveren. Het verhuisbedrijf uit Rotterdam is daarnaast ook nog eens aangesloten bij en werkt volgens de kwaliteitsnormering Organisatie van Erkende Verhuizers. ’s Ochtends uw oude huis verlaten en ’s avonds in uw nieuwe huis verder wonen alsof er niets gebeurd is, klinkt dat niet aantrekkelijk?

Bij het verhuisbedrijf in Rotterdam kunt u terecht voor iedere vorm van opslag

Met een opslagruimte van 16.000 m³ is er veel mogelijk bij dit verhuisbedrijf in Rotterdam. Jac Den Hollander Verhuizing voorziet u van langdurige of tijdelijke opslag van alles van uw piano en inboedel tot kantoorinventaris en archieven. Uw inboedel wordt opgehaald, opgeslagen en verzegeld in houten kratten – liftvans – van 9 m³. Doordat de opslagruimte een constante luchtvochtigheid en temperatuur heeft én optimaal beveiligd en bewaakt is, bent u altijd verzekerd van de best mogelijke opslag. Interesse in deze brede dienstverlening? Of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact op met het verhuisbedrijf in Rotterdam en geniet van een professionele service.

Volledige zekerheid bij het verhuisbedrijf in Rotterdam

Rondom een verhuizing moet vaak veel gebeuren. De kans is groot dat u emotioneel betrokken bent. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een zakelijke of particuliere verhuizing. Dat begrijpt het team van Jac Den Hollander Verhuizingen maar al te goed. Het uitgangspunt bij dit bedrijf is kwaliteit. Er werken enkel gediplomeerde verhuizers en een strakke planning staat altijd centraal. Daarnaast profiteert u ook van volledige zekerheid. Zo wordt er voor u een Uitgebreide Verhuisverzekering afgesloten, waardoor uw inboedel verzekerd is voor maximaal € 100.000,- op basis van nieuwwaarde. Ook kunt u een beroep doen op de Verhuisgarantie. Wat voor verhuizing er ook bij u op de planning staat, dankzij het verhuisbedrijf in Rotterdam is deze altijd in goede handen. Zij hebben diverse verhuisdiensten voor bedrijven en particulieren.