Diverse passende games voor uw business en medewerkers

19apr - door - 0 - Over Bedrijven

U bent op zoek naar een manier om uw medewerkers te inspireren. Om ze te motiveren tot verandering van hun gedrag, zodat ze worden geholpen om hun volle potentieel te benutten. Maar hoe doet u dat? U heeft al van alles geprobeerd: trainingen, workshops, presentaties. Maar is dat wel de manier? Niet als u het aan Eagle’s Flight vraagt. Probeer eens een van de vele business games die zij aanbieden. Voor ieder leerdoel is een ander passend spel. Op die manier leren uw medewerkers op een interactieve en bijzondere manier precies de vaardigheden die u voor ogen heeft. In het aanbod van Eagle’s Flight vindt u verschillende originele games. Heeft u al een keuze kunnen maken?

Nul incidenten dankzij Safe by Choice

U wilt bij iedereen in uw organisatie de overtuiging creëren om de veiligheidsprocedures te willen volgen en zo proactief bij te dragen aan een veilige cultuur. Dat lijkt makkelijker dan gedacht. Eagle’s flight heeft een groep veiligheidsinitiatieven opgezet die hier aan bijdragen, genaamd Safe by Choice. Door Safe by Choice leren al uw medewerkers en leidinggevenden dat veiligheid altijd op de eerste plek moet komen, ook wanneer de risico’s klein lijken. Het programma is niet ontwikkeld om bestaande veiligheidsprogramma’s te vervangen, maar geeft meer grip aan de bestaande programma’s. Vanuit Safe by Choice bouwt u met uw klanten naar een veiligheidscultuur waarbij de mindset gericht is op nul incidenten!

Welke business game kiest u voor uw organisatie?

Met business games kunt u uw medewerkers en leidinggevenden op een interessante en boeiende wijze hun gedrag laten veranderen en nieuwe vaardigheden aanleren. Eagle’s Flight bespreekt samen met u uw leerdoelen en laat u aan de hand hiervan kiezen uit meerdere passende business games. Denk bijvoorbeeld aan ‘Gold of the Desert King’, ‘Promises, promises!’ en ‘Rattlesnake Canyon’. Alle business game hebben een spannende aard, waardoor ze niet zullen aanvoelen als doorsnee trainingen of workshops. Voor u het weet is uw hele personeel enthousiast en verrijkt! Heeft u een heel ander doel? Wilt u bijvoorbeeld de sales flink omhoog krijgen bij uw commerciële afdeling? Bekijk dan eens het programma Sales M.B.A.