Een boekhouder die u ondersteunt? Lees deze blog


0

Bent u onnodig, zaols als vele andere, veel tijd kwijt aan het bijhouden van de administartie? En vind u het  uitbesteden ene grote stap? Onthoud dan dat er veel voordelen zitten aan uw loonadministratie uitbesteden en salarisadministratie uitbesteden. Op zoek naar salarisadministratie in Valkenswaard of administratiekantoor in Valkenswaard? U leest het in deze blog.

Wat kunt u allemaal uitbesteden?

U bent hoogstwaarschijnlijk geen ondernemer geworden om uren per maand te besteden aan een saai Excel-bestand, toch? Een boekhouder of administratiekantoor weet beter aan welke wettelijke eisen uw administratie moet voldoen. Zij zijn vaak net wat beter op de hoogte van regelgeving . Er zijn verschillende soorten administratie die u kunt uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan de salarisadministratie, loonadministratie, maar ook belastingaangiften of het opmaken van facturen. Wilt u zeker zijn dat uw administratie goed verloopt? Dan kunt u deze het beste uitbesteden. De fun maar niet de lasten.

Administratie uitbesteden: gedwongen of voor jezelf

De meeste kleinere bedrijven kunnen vaak makkelijk zelf hun administratie bijhouden. Niet elke bedrijfsvorm kan deze keuze echter zelf maken. Zo heb je een accountantsverklaring nodig bij de besloten vennootschap als ondernemingsvorm bijvoorbeeld. Sommige worden dus verplicht. Het uitbesteden van de administratie biedt een uitkomst wanneer u hier onnodig veel tijd aan kwijt bent of merkt dat u kennis op dit gebied tekort komt. Een correcte en overzichtelijke administratie is essentieel voor een succesvolle onderneming. Een goede financiële administratie geeft belangrijke inzichten in de situatie van een bedrijf. 

Administratieve verschillen: ZZP en MKB

Er zijn tal van bedrijven voor het uitbesteden van uw administratie. Sommige bedrijven zijn goed in de administratie van ZZP’ers,en sommige zijn beter in MKB administartie. Wanneer u uw administratie wilt uitbesteden, let hier goe dop bij de keuze voor een bedrijf. Een boekhouder voor ZZP’ers heeft waarschijnlijk niet de capaciteit voor de administratie van een MKB. Kijk  vervolgens ook goed naar wat voor taken zij uitvoeren en of u al uw administratieve zaken kunt uitbesteden. De ervaring van een bedrijf kan ook van groot belang zijn. Een bedrijf dat taken uitvoert voor soortgelijke bedrijven weet het reilen en zeilen van deze bedrijven. Zo kan het kantoor jouw administratie gemakkelijker oppakken. 

Op zoek naar een boekhouder in Valkenswaard? Of een administratiekantoor in Veldhoven? Dan bent u bij AD-Vi aan het juiste adres. 

https://www.advi.nl