De Makingof
Image default
Dienstverlening

Een eerlijk antwoord met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Werkt u als ZZP’er? Dan wilt u natuurlijk blijven werken aan de ontwikkeling van uw bedrijf. Dit kan met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek. Met deze meetmethode achterhaalt u eenvoudig de meningen van uw personeel, dat zich op hun beurt weer gehoord voelt. Het gevoel van het onderzoek is dat werknemers een positievere blik op het werk krijgen, waardoor zij met meer plezier hun werkdag beginnen. Bevlogenheid, betrokkenheid, motivatie en productiviteit zijn kernwoorden, die te meten zijn dankzij het medewerkersbetrokkenheidsonderzoek waar de werkgever vervolgens op kan inspelen. Doordat de testen anoniem zijn, durft het personeel eerder en eerlijker te zeggen wat hen dwarszit.

Een beter inzicht binnen uw bedrijf dankzij een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Wilt u weten wat er echt speelt op de werkvloer? Daar komt u achter met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek. Kom erachter in hoeverre een afdeling gemotiveerd is, een team hun doelen behaald en of uw werknemers binnen uw hele organisatie met een fijn gevoel naar het werk gaan. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek bepaalt u zelf op welke schaal u onderzoek doet naar de werkzaamheden binnen uw bedrijf en de tevredenheid binnen de organisatie. Op die manier weet u beter wat u kunt verbeteren, waardoor u als bedrijf vooruitgaat. Focussen u op hetgeen dat er echt toe doet en maak gebruik van een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek als u actie wilt ondernemen.

Test de tevredenheid onder uw personeel met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Myhrsol is de partij waarmee u erachter komt of men met plezier naar het werk komt. De medewerkerstevredenheid op onder andere het gebeid van verantwoordelijkheden, de werkzaamheden en de werkdruk. Met deze toepassing bent u altijd op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer en is het eenvoudiger voor een werkgever om in te spelen op de situatie. Zorg ervoor dat de sfeer op de werkvloer optimaal is en check regelmatig met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek wat uw personeel van de situatie op de werkvloer vindt op verschillende gebieden, zoals de werkzaamheden, de verantwoordelijkheden en de werkdruk. Zo weet u zeker dat uw medewerkers straks weer met plezier naar hun werk gaan.

Gerelateerde artikelen

Laat uw bedrijfsadministratie regelen door het administratiekantoor in Hilversum

Cao: uitleg en tips!

Waarom wordenarchieven vernietigd?