Een finance recruitment bureau vindt in 7 stappen de juiste kandidaat


0

Bent u van plan om van start te gaan met finance recruitment? Voordat u deze stap maakt, is het aan te raden om er volledig van op de hoogte te zijn hoe het proces precies in zijn werk gaat. Dat ligt allereerst aan het bureau dat u hiervoor inschakelt. Scope Finance gelooft net als u niet in ‘klinisch matchen’ waarbij er heel breed wordt begonnen en waar kandidaten vervolgens als een soort bulkgoederen door een filter worden gehaald. In plaats daarvan vindt er een intakegesprek plaats waarbij er een duidelijk profiel wordt opgesteld. Vervolgens worden er met behulp van geavanceerde tools kwalitatief goede matches gemaakt en worden er intensieve analysegesprekken ingepland met kandidaten. Die resultaten worden middels een presentatie teruggekoppeld waarna u als ondernemer de beste kandidaten voor een gesprek uitnodigt. Heeft u de juiste kandidaat gevonden in het uitgebreid netwerk van ScopeFinance? Dan wordt er een contract opgesteld en wordt het verloop van het traject samen met u uitvoerig doorgesproken.

Finance recruitment: leer de persoon achter het CV kennen

Recruiters hebben het zwaar de laatste jaren. Er komt namelijk heel wat kritiek over ze heen. Een punt van kritiek dat vaak terugkomt, is hun manier van werken. Er wordt met hagel geschoten op alles en iedereen die zich beweegt binnen de financiële wereld en pas daarna wordt er eens goed gekeken wat ze nu eigenlijk geraakt hebben. Bij Scope Finance schieten ze liever met scherp, gericht en doeltreffend. En daarvoor is de persoon achter het cv belangrijk! Pas dan kunt u beoordelen of een persoon ook qua persoonlijkheid en werkinstelling past bij uw bedrijf. Finance recruitment via deze partij zorgt dan ook voor veel kwalitatievere matches. Dat scheelt u als opdrachtgever ook nog eens een hoop tijd omdat u minder kandidaten hoeft te interviewen.

Finance recruitment via een bureau dat met de tijd meegaat

Het vinden van de juiste mensen voor een financiële positie. De laatste jaren is het makkelijker gezegd dan gedaan. De reden hiervoor, is dat veel professionals in de finance sector van de babyboomgeneratie zijn. En deze mensen gaan binnenkort genieten van hun pensioen. Om nieuwe kandidaten te trekken is dus ook een andere aanpak nodig. En daarvoor maakt u gebruik van finance recruitment bij Scope Finance. Hier staat de persoon achter het cv centraal. Dankzij jarenlange ervaring weten de experts bij Scope Finance dan ook precies hoe ze het kaf van het koren moeten scheiden om u de kandidaten aan te bieden die helemaal passen bij de financiële posities die u open heeft staan.