De Makingof
Image default
Dienstverlening

Een incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

Ook met particuliere vorderingen kunt u bij Bill terecht. Het is moeilijk een incassobureau voor particulieren te vinden, maar Bill is de beste. Vele particuliere opdrachtgevers laten hun vordering al via Bill incasseren. Ook niet geleverde maar wel betaalde internetaankopen kunt u via ons laten incasseren. Maar er zijn ook dossiers die we niet in behandeling nemen, zoals alimentatie kwesties. Heeft u twijfels? Neem dan gerust even contact op. Meestal kunnen we u wel van dienst zijn. Een incassobureau particulier inschakelen doet u bij Bill!

Hoe alles in zijn werk gaat

Eerst schrijven we de debiteur aan. We vermelden wat er allemaal voldaan moet worden. Uw debiteur kan nu nog een betalingsregeling met ons afspreken. Dit is eigenlijk voor alle partijen het beste. Naar de rechter gaan, brengt hoge kosten met zich mee. Het griffierecht voor particuliere opdrachtgevers is dan weliswaar lager dan voor rechtspersonen  maar is altijd nog erg hoog. Om een dure procedure te voorkomen kan via een betalingsregeling betaald worden. Doel is altijd dat de vordering binnen 6 maanden wordt voldaan.

Uw vordering indienen

Heel vaak is het belangrijk om zeer snel te handelen. Dat er niet betaald wordt, kan meerdere oorzaken hebben. Dat uw debiteur failliet gaat is een van de opties. Bij een faillissement houdt het gewoon helemaal op. De curator heeft het dan voor het zeggen.  curator (toezichthouder) kijkt hoe het faillissement verlopen is en of er nog iets verdeeld kan worden. Particuliere incasso’s kunt u dus meestal het beste zo snel mogelijk indienen. Ga daarom snel naar http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html Een klant aanmaken en uw incassoopdracht invoeren is voldoende.

X

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html