Een Johnny Loco bakfiets met bijbehorende accessoires

22nov - door - 0 - Over Tweewielers

Heeft u een bakfiets of fietskar? Dan zijn sommige accessoires essentieel. Wat denkt u bijvoorbeeld van een speciale regenkap voor uw hondenkar of een afdekzeil voor uw bakfiets? Deze accessoires zijn soms erg lastig verkrijgbaar. Daarom kunt u het beste langs gaan of een webshop bekijken van een echte specialist als Fietskar.nl. Daar vindt u een uitgebreid assortiment aan accessoires voor uw bakfiets, hondenkar, bagagekar of fietskar. U kunt een Johnny Loco bakfiets kopen bij Fietskar.nl. Daarnaast kunt u via de klantenservice of in de winkel in Hilversum ook altijd terecht voor persoonlijk advies of extra informatie.

Bij een specialist kunt u terecht voor de perfecte hondenkar of Johnny Loco bakfiets

Een speciale hondenkar is de oplossing wanneer u er graag met uw hond en fiets op uittrekt.  Hondenkarren zijn er in verschillende formaten, waardoor zelfs grotere honden in een speciale hondenkar passen. Wanneer u twijfelt of een hondenkar iets voor u is, dan kunt u advies inwinnen bij een specialist. Fietskar.nl heeft een uitgebreid assortiment van hondenkarren en biedt de beste merken zoals Doggy Ride en XLC. Daarnaast verkoopt Fietskar.nl ook een breed assortiment aan bakfietsen, fietskarren en bagagekarren. Hierdoor kunt u dus op één adres terecht voor zowel een Johnny Loco bakfiets als een hondenkar van Doggy Ride.

Een Johnny Loco bakfiets is praktisch én stijlvol!

Vervoer uw boodschappen, geef uw kinderen een lift naar school of neem de hond mee. Een bakfiets is hartstikke veelzijdig. Wanneer u een bakfiets wilt kopen, is het verstandig om advies te vragen aan een specialist zoals Fietskar.nl. Fietskar.nl heeft een breed assortiment van verschillende bakfietsen. Denk bijvoorbeeld aan een Johnny Loco bakfiets. Deze bakfiets is niet alleen erg handig, maar ook nog eens erg stijlvol. Daarnaast is deze bakfiets verkrijgbaar in een elektrische versie zodat u minder hard hoeft te trappen. Wanneer u graag meer dan twee kinderen wilt vervoeren met uw bakfiets, kunt u in de bakfietsen van Johnny Loco een extra bankje monteren.