Een professioneel bedrijf neemt de loonverwerking voor u uit handen


0

Binnen iedere organisatie komt loonverwerking aan de orde. Maar naarmate uw organisatie groeit, heeft u lang niet altijd tijd over om dit nauwkeurig bij te houden. Schakel daarom een ervaren en groot bedrijf in dat de administratie voor u regelt. Advies- en uitvoercentrum EB Portaal heeft ruimschootse ervaring in loonverwerking voor grote én kleine bedrijven. Ook uw salarisadministratie is bij dit bedrijf in goede handen. Benieuwd wat u allemaal uit handen kunt geven? De specialisten lichten graag telefonisch de diensten verder voor u toe. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact op. Laat u binnenkort uw loonverwerking uitbesteden?

Profiteer van verschillende voordelen door loonverwerking uit te besteden

Natuurlijk wilt u het liefste tijd en energie steken in zaken die prioriteit hebben binnen uw organisatie. Loonverwerking behoort daar vaak niet toe. Daarom is het uitbesteden van deze taak een weloverwogen keuze. Door de uitbesteding aan een groot bedrijf over te laten, zoals EB Portaal, bent u intern geen kosten kwijt aan personeel op het gebied van loonverwerking. Ook worden oplossingen aangedragen, bijvoorbeeld over een continuïteitsvraagstuk. Hierbij kunt u denken aan vakanties of arbeidsongeschiktheid. Dit bespaart u tijd én energie, waardoor u zelf weer kunt focussen op hetgeen dat echt belangrijk is. En dat is wel zo prettig, nietwaar?

Wat kunt u verwachten op het gebied van loonverwerking?

Van salarisstroken tot aan salarisbetalingen en van periodieke (en cumulatieve) journaalposten tot aan verzuimadministratie: de diensten die EB Portaal u biedt zijn zeer divers. Dit bekent dat niet alleen de loonverwerking voor u uit handen wordt genomen, maar ook de verzuimadministratie kunt u met een gerust hart aan dit bedrijf overlaten. Ziek en herstel meldingen worden rechtstreeks doorgestuurd naar de Arbodienst en, indien van toepassing, ook naar uw verzuimverzekeraar. En voor wat voor diensten u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een vast tarief. Interesse? Neem contact op en geef aan wat voor taken u graag uit wenst te laten besteden.