Eindeloze mogelijkheden als het aankomt op gevelbekleding met steenstrips

16feb - door - 0 - Over Woningen

Gevelbekleding met steenstrips is verkrijgbaar in diverse varianten. Kies bijvoorbeeld voor het Fugenleitensysteem of het vaste platen systeem. Isoklinker Nederland, specialist in isolatie met gevelbekleding met steenstrips, biedt beide systemen aan. Ook kunt u kiezen voor een verscheidenheid aan kleuren en oppervlaktestructuren als het gaat om de stenen. De stenen hebben allemaal het uiterlijk van een volle traditionele baksteen, maar hebben de eigenschappen van een volle keramische steen. Daarom hebben ze een zeer lage vochtopname, hoge kleurstabiliteit en absolute vorstbestendigheid. Hierdoor hebben vuil- en andere omgevingsfactoren geen kans en behoudt het oppervlak altijd zijn unieke uitstraling en mooie kleur.

Gevelbekleding met steenstrips voor woningbouw, architect en andere onroerendgoedbezitters

U wilt als huizenbezitter, bedrijfseigenaar of als andere onroerendgoed bezitter gevelbekleding met steenstrips aanschaffen. Dan staat Isoklinker Nederland, specialist in gevelbekleding, voor u klaar. Bijvoorbeeld Thermosteen, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en de integratie van stenen en isolatie in één systeem. U kunt hier dus als zakelijke klant én als particuliere klant terecht! De specialist levert de gevelbekleding met steenstrips en op die manier worden in samenwerking met verschillende opdrachtgevers diverse renovatie- en nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Zo profiteert iedereen van de uitstekende service van de echte specialist.

Waarom kiezen voor gevelbekleding met steenstrips?

Weet u al waarom u zou moeten kiezen voor gevelbekleding met steenstrips? Dat wordt u graag uitgelegd door Isoklinker Nederland. Er zijn namelijk veel voordelen te benoemen. Zo beschermt u allereerst buitenwanden van woningen en gebouwen tegen weersinvloeden als regen en wind. Ook biedt gevelbekleding bescherming tegen omgevingsfactoren, zoals lawaai. Daarnaast blijven woningen in de winter warm en in de zomer juist lekker koel. Met gevelbekleding met steenstrips bespaart u tot slot enorm op uw stookkkosten, want schommelingen in temperatuur komen steeds minder voor. Op die manier draagt u met de juiste gevelbekleding zelfs een steentje bij aan het milieu.