Ervaar de voordelen en kies voor één van de beste VoIP aanbieders

23nov - door - 0 - Over Telefonie

Het lijkt wel alsof VoIP aanbieders voor zakelijke telefonie tegenwoordig als wortels uit de grond schieten. Hoe maakt u nu een goede keuze? Wij kunnen u zakelijk telefoneren met Lilytel aanraden. Dan ervaart u vele voordelen. Ten eerste is het financieel erg aantrekkelijk om over te gaan op Hosted VoIP. U bespaart vele kosten van zakelijk belverkeer een abonnementskosten. U heeft namelijk alleen vaste maandlasten, gebaseerd op de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers die werkzaam zijn binnen uw organisatie. Daarnaast zijn uw medewerkers beter bereikbaar en kunnen uw medewerkers, indien gewenst, eenvoudig verhuizen van werkplek. Dit omdat de telefoontoestellen niet aan een centrale verbonden zijn en hierdoor niet werkplekafhankelijk meer zijn. Twijfel niet langer meer en ga voor de expert binnen de VoIP aanbieders!

Hosted telefonie geeft door VoIP aanbieders de gelegenheid om uw bereikbaarheid te verbeteren

Steeds vaker wordt VoIP gebruikt als een goedkoop alternatief voor traditionele zakelijke telefonie. Dat is echter bij lange na niet het enige voordeel aan VoIP bellen. In het bedrijfsleven is het steeds populairder om vast en mobiel bellen met elkaar te integreren. Heeft u er al eens over nagedacht? U kunt met een vaste VoIP telefooncentrale overzichtelijker werken én u bespaart ook nog eens kosten. Uw medewerkers werken voortaan met één soort netwerk; vast of mobiel. U kunt namelijk eenvoudig doorschakelen van vast naar mobiel en andersom. Wilt u van deze voordelen profiteren en een besparing doen van zo’n 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen? Een intelligent IP-netwerk ervaren dat op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen wordt gehost? Kies op het gebied van VoIP aanbieders dan voor Lilytel. 

Kies voor uw Hosted VoIP voor een van de beste VoIP aanbieders

Voor veel mensen is Hosted VoIP een echte uitkomst. Lees snel verder, dan vertellen wij u waarom dat zo is. Wanneer u gebruik maakt van Hosted VoIP heeft u geen eigen telefooncentrale op locatie nodig. U gebruikt simpelweg de telefooncentrale van Lilytel. Op deze centrale neemt u de diensten af die u écht nodig heeft. Uw telefoons zijn aangesloten via een internetverbinding. Gesprekken die op uw telefoonnummer binnenkomen worden doorgeschakeld naar uw telefoon(s). Zowel interne als externe gesprekken lopen via een internetverbinding en het platform. Maar hoe beheert u uw telefonieomgeving? Heel simpel: via een webportal. Stel uw voicemail in, pas openingstijden aan of wijzig doorschakelingen. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Op het gebied van VoIP aanbieders is Lilytel een betrouwbare keuze.