Ga op ontdekkingsreis in de buurt van Volendam tijdens een dagtocht zeilen

19jul - door - 0 - Over Particuliere dienstverlening

Ga op ontdekkingsreis in de buurt van Volendam tijdens een dagtocht zeilen. Dat kunt u door een dagje met de familie te gaan zeilen op het IJsselmeer met Zeilschip Bounty. Het is niet alleen een leerzame ervaring, maar ook nog eens sportief als u ervoor kiest om te zeilen met uw kinderen met Zeilschip Bounty. Het is een onvergetelijke ervaring waarbij u en uw kinderen of vrienden kennis kunnen maken met de tijd waarin de VOC actief was. Deze boot is dan ook als partyboot te huren in de avonduren, zodat u overdag met het zeilschip naar bijvoorbeeld Volendam kunt varen om de avond af te sluiten met een feest.

Een dagje zeilen op het IJsselmeer: beleef de VOC tijd met de hele familie

Beleef de VOC tijd met de hele familie door een dagje te gaan zeilen op het IJsselmeer. Deze activiteit is uitermate geschikt voor tochten overdag en in de avond. Daarom komt u naar Zeilschip Bounty. Dit schip biedt een unieke VOC belevenis. U ervaart de tijden waarin de VOC actief is. Het is geschikt voor de hele familie, waardoor het uitstekende gelegenheid is om te zeilen met kinderen. Het is dan ook een origineel uitje. Vanuit Volendam is het mogelijk om met dit zeilschip een dagtocht zeilen naar Amsterdam te maken of het schip als partyboot te huren. Dit is ook uitermate geschikt voor een unieke bruiloft.

Zeilschip huren IJsselmeer: diverse workshops volgens op het water

Ga eens een zeilboot huren op het IJsselmeer en volg diverse workshops op het schip. Dit is een unieke mogelijkheid om met de kinderen te zeilen en zelf of met hen of uw vrienden een workshop te volgen. Hierbij kunt u denken aan een workshop quiz, smartlappen, sushi, GPS of koken. Er is dus ruime keuze bij Zeilschip Bounty. U kunt dit zeilschip ook als partyboot huren in bijvoorbeeld Volendam als de avond valt en u nog wat wilt vieren met uw familie of vrienden. Door de scherpe prijzen is het voor iedereen betaalbaar, ook voor de hele familie.

https://zeilschipbounty.nl/