Ga voor veiligheid met een informatiegesprek, voordat u een borstvergroting uit laat voeren

15mrt - door - 0 - Over Dienstverlening

Het is belangrijk om tijdens een informatiegesprek eerlijk te zijn. Waarom? Omdat tijdens dit gesprek uw plastisch chirurg samen met u de operatie gaat doornemen. Hierbij worden bepaalde dingen uitgesloten en worden risico’s onderzocht. Gedurende dit consult stelt de plastisch chirurg u diverse vragen. Dit zijn vragen over uw medische achtergrond, maar ook vragen over uw fysieke gesteldheid komen aan bod. U vertelt de plastisch chirurg zo uitgebreid en eerlijk mogelijk over uw wensen en verwachtingen van de borstvergroting bij deze kliniek in de buurt van Antwerpen. Waarom dat moet? Zo kan de chirurg duidelijk aangeven wat wel en wat niet haalbaar is. De plastisch chirurg neemt de ingreep grondig met u door en geeft aan wat u mag verwachten van het eindresultaat. Daarnaast wordt u geïnformeerd over de implantaten en de mogelijkheden die u heeft.

Specialist in omgeving Antwerpen voert borstvergroting veilig uit

Er zijn meerdere redenen mogelijk waarom u ontevreden bent met uw borsten. Zo kan bijvoorbeeld de vorm niet naar wens zijn of ze kunnen kleiner zijn geworden door een recente gebeurtenis zoals gewichtsafname. Een borstvergroting bij Mediclinic, dichtbij Antwerpen, de oplossing zijn. Als u hiervoor kiest, dan wilt u natuurlijk dat de ingreep veilig wordt uitgevoerd. Dat is hier zeker het geval. Hoezo? De kliniek voldoet allereerst aan de strengste S3 norm wat een must is als u veilig onder narcose wilt. Daarnaast wordt een borstvergroting in een steriele omgeving gedaan om het infectierisico zo laag mogelijk te houden. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden waarom een borstvergroting bij een privékliniek in omgeving Antwerpen altijd veilig wordt uitgevoerd.

Voordelen van borstvergroting bij privékliniek dichtbij Antwerpen

Interesse in een plastische, chirurgische ingreep om de grootte van uw borsten aan te passen? Kies voor kwaliteit om er zeker van te zijn dat u tevreden bent en blijft. Een privékliniek is gespecialiseerd in persoonlijke aandacht en het leveren van duurzame kwaliteit. Zo is Mediclinic, nabij Antwerpen, gespecialiseerd in het uitvoeren van esthetische behandeling als borstvergroting of andere ingrepen. U heeft tijdens het gehele traject van de borstvergroting, van het consult, het plaatsen van de cohesieve gelprotheses tot aan het verwijderen van hechtingen en controles, dezelfde arts. Hierdoor bouwt u een vertrouwensband op en wordt de afstand tussen u en de plastisch chirurg kleiner. Daarnaast worden alle ingrepen uitgevoerd in een steriele operatiezaal waardoor er een kleine kans is op infectie. Bovendien beschikt het dichtbij Antwerpen gelegen Mediclinic over de modernste apparatuur voor het uitvoeren van een borstvergroting.