Goed onderhoud verhoogt de levensduur van uw tennisbanen

8mrt - door - 0 - Over Sport

Op zoek naar een specialist voor het onderhoud van uw tennisbanen? Om de 5 jaar een nieuwe tennisbaan aanleggen is niet nodig. Door een specialist in te huren om uw tennisbaan regelmatig te laten onderhouden, verhoogt u de levensduur van uw tennisbanen. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze.

De belijning, onderhoud en aanleggen van tennisbanen overlaten aan specialist

Een tenniswedstrijd hoort op een eerlijke manier gespeeld te worden. Daarom is de belijning net zo belangrijk als het onderhoud van tennisbanen. Bent u op zoek naar een specialist die deze strakke lijnen voor u zet? Dan moet u zeker gebruik maken van de diensten die een gespecialiseerd bedrijf kan waarmaken. Het doet u goed eens te kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf, Ton de Rooij Tennis, te bieden heeft. Naast het aanleggen van een tennisbaan kan men ook voor diverse soorten speelvelden, zoals een hockeyveld, de belijning verzorgen. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van een logo of bepaalde teksten op een veld. Zo personaliseert u gemakkelijk uw eigen sportveld.

Aanleggen van een tennisbaan in uw binnenruimte?

Een tennisbaan aanleggen in een overdekte omgeving kan voor verschillende doeleinden. Misschien heeft u een grote loods beschikbaar en wilt u complete zalen laten aanleggen voor tennistoernooien. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.