Het perfecte elektrisch fornuis met oven voor elke keuken

21nov - door - 0 - Over Bedrijven

Omdat niet elke horecakeuken groot is, biedt de specialist een compact gasfornuis met elektrische oven. Zo past deze ook in de horecaondernemingen met een kleine keuken. U wilt dan ook geen enorm bakbeest van een gasfornuis neerzetten. Dankzij Bonnewits Horeca hoeft dat ook helemaal niet! Kies voor compact gasfornuis met elektrische oven! De vier pitten stellen u in staat om ieder gerecht te bereiden en de oven kan zowel voor de bereiding als voor het warmhouden van maaltijden worden gebruikt. Zoekt u meer dan 4 pitten? Kies dan voor een elektrisch fornuis met zes kookplaten en een oven, grill en opbergkast.

Groot elektrisch fornuis met oven: genoeg plek op de drukke avonden!

Een horecazaak die goed vol zit, dat wilt u als ondernemer. Maar u wilt niet dat de gasten te lang moeten wachten op hun bestelling. Een slechte service of gasten die lang moeten wachten kunnen uw imago schaden. Zorg voor genoeg capaciteit in de keuken door een groot elektrisch fornuis met oven aan te schaffen bij Bonnewits Horeca. Speciaal gemaakt voor de horeca en uitgerust met een handige opbergruimte voor kookgerei. Geen plek voor een fornuis met zes kookplaten? Dan kiest u voor het vierpits gasfornuis met elektrische oven. En weet u wat het eenvoudigste is? U bestelt al uw keukenapparatuur gewoon online in de webshop van Bonnewits Horeca!

Kies voor een elektrisch fornuis met oven van RVS: dat is lekker snel schoonmaken

Kies voor een RVS elektrisch fornuis met oven of een gasfornuis met een elektrische oven van de specialist als Bonnewits Horeca. RVS kent veel voordelen. Het is veel eenvoudiger schoon te maken en te houden. De oppervlakken zijn overal glad zodat er geen vuil en etensresten tussen kunnen blijven hangen. Ook de metallic look heeft een eigen voordeel. Door deze kleur ziet u het meteen als er een keer geknoeid wordt! Hygiëne is om logische redenen erg belangrijk in de horeca en door te kiezen van keukenapparatuur van RVS zorgt u ervoor dat u iedere controle van de Keuringsdienst van Waren goed doorkomt!