Hoe wordt akoestische wandbekleding eigenlijk gemaakt?


0
Categories : Bedrijven

Het belangrijkste product voor akoestische wandbekleding is wol van het Merinoschaap. Dit is afkomstig uit Australië en Nieuw-Zeeland en wordt gewassen in de wasserij en vervolgens naar de vilterij gebracht. Hier kan het proces voor uw akoestische wandbekleding pas écht beginnen. Nadat het wol de nodige behandelingen heeft ondergaan wordt het gevild en gewassen. Daarna wordt het geverfd in de juiste kleur en nagespoeld om de verfresten eruit te krijgen. Is het vilt gedroogd? Dan worden uitstekende haren/vezels weggeschoren zodat er een glad oppervlak ontstaat. Na de eindcontrole is het vilt klaar om verkocht te worden en kunt u genieten van uw akoestische oplossingen geheel op maat gemaakt op kantoor!

Hoe brengt u akoestische oplossingen voor uw kantoor in de vorm van wolvilt aan?

Bent u onlangs ingetrokken in een nieuw bedrijfspand? Of wilt u een muziekstudio bij uw kantoor of aan huis bouwen? In vele situaties is de aanschaf van wolvilt dé uitkomst. Een dikte van 3 – 5 mm is al genoeg om de akoestiek te verbeteren. En met speciale viltlijm, verkocht door de expert, kunt u de akoestische wandbekleding eenvoudig bevestigen. Breng de lijm eenzijdig aan op de wand met de meegeleverde structuurroller en druk het vilt direct in de natte lijm. Is het vilt aangebracht? Rol deze aan met een massief rubber roller. Omdat het wolvilt geleverd wordt in een breedte van 183 cm is het raadzaam om met twee man het aanbrengen uit te voeren. Door het eenvoudig aanbrengen heeft u akoestische oplossingen voor bedrijven binnen de kortste keren geregeld!

Vanaf een dikte van 3 mm kan wolvilt gebruikt worden als akoestische wandbekleding

Een product dat uiterst geschikt is voor akoestische wandbekleding is wolvilt. Met een dikte van 3mm verbetert het wolvilt de akoestiek. Daarnaast heeft wolvilt andere van nature aanwezige eigenschappen, zoals een isolerende eigenschap en vuilafstotende eigenschap. Bestelt u de akoestische wandbekleding samen met speciale viltlijm uit het assortiment? Dan is het wolvilt binnen no-time bevestigd tegen de muur. Het materiaal kan namelijk direct gelijmd worden op de wand zoals u dat met behang doet. Of u nu op zoek bent naar akoestische oplossingen in een muziekstudio of op kantoor: met wolvilt van HOLLANDFELT zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Door een brede variatie aan kleuren is er gegarandeerd ook voor u een geschikte rol te bestellen!