Houtlook tegels die nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn

27jul - door - 0 - Over Woning en Tuin

De eigenschappen van een stenen vloer, maar het uiterlijk van een houten vloer: dat is wat u krijgt wanneer u kiest voor houtlook tegels. Deze tegels zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Dat blijkt maar weer in de showroom van Kroon Vloeren in Steen waar u een breed aanbod houtlook tegels treft. En dat terwijl er helemaal geen hout te pas komt aan de productie ervan. Houtlook tegels zijn namelijk niets anders dan sterke, gebakken, keramische tegels. Waarom dan toch een stenen vloer en geen houtlook vloer? Er zijn vele voordelen aan houtlook tegels. Keramische houtlook tegels zijn namelijk erg slijtvast: krassen en putjes in de vloer zijn voortaan verleden tijd. Ook bent u met een keramische houtlook vloer een stuk minder tijd kwijt aan onderhoud, zo hoeft deze vloer niet gelakt te worden.

Keramische tegels kopen? Dan zijn er een aantal zaken waarop u moet letten

Laat u keramische of houtlook tegels plaatsen? Dan is raadzaam te bekijken of deze vloer van kwaliteit is en slijtvast is. Het leggen van een nieuwe vloer is namelijk nogal een investering waarvan u nog lange tijd wilt kunnen genieten. Door uw keramische tegels aan te schaffen bij een specialist op het gebied van tegels, Kroon Vloeren in Steen, weet u zeker dat het goed zit met de kwaliteit ervan. Ook kunnen zij u alles vertellen over de eigenschappen en het onderhoud van keramische en houtlook tegels. Zo weet u zeker dat uw nieuwe vloer er nog lange tijd mooi bij zal liggen.

Met keramische tegels kunt u vele verschillende stijlen creëren

Het doet u goed om voor keramische tegels van de beste kwaliteit te kiezen. Niet alleen vanwege de kwaliteit, maar ook de verschillende kanten die u op kunt. Kiest u voor een industriële beton look? Of gaat u toch voor een klassieker uiterlijk met een vloer van keramische tegels die amper te onderscheiden is van een natuurstenen vloer? Doordat keramische tegels op verschillende manieren worden geproduceerd, bijvoorbeeld door nuances aan te brengen en zo een natuurlijk effect te creëren, vindt u deze tegels in allerlei verschillende afwerkingen. In de showroom van Kroon Vloeren in Steen kunt u talloze verschillende soorten keramische tegels in het echt bekijken. Zo kunt u kiezen voor de stijl van keramische tegels die het best bij u past.