Inspiratie voor landelijke keukens op maat vindt u bij dit bedrijf


0
Categories : Woning en Tuin

Bent u aan het bouwen of renoveren? Zoekt u nog inspiratie voor het ontwerp van uw nieuwe keuken? Als u kiest voor een landelijke stijl, vindt u die inspiratie zeker bij Eiken Project uit Stabroek, in het noorden van Antwerpen. Dit bedrijf specialiseert zich namelijk in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van landelijke keukens op maat. Eiken Project realiseerde al heel wat landelijke keukens op maat in de eigen regio, en ver daarbuiten. Uit deze realisaties haalt u eenvoudig inspiratie voor uw eigen project. We bespreken graag alvast enkele mogelijkheden in dit artikel. Lees dus zeker verder!

De mogelijkheden voor uw landelijke keuken

Omdat Eiken Project uit Stabroek (Antwerpen) zijn landelijke keukens op maat maakt, heeft u de keuze uit een brede waaier aan mogelijkheden. U moet zich dus niet beperken tot enkele standaardopties, zoals bij veel andere keukenbouwers. De opties zijn legio. Welke elementen horen er volgens u zeker in landelijke keukens op maat? Is een eiland een echte must-have? Of gaat u voor een stijlvolle en knusse ontbijthoek? Of een prachtig aanrecht met eiken werkblad? Wilt u kasten in een bijzondere vorm of omvang? Bij Eiken Project is het allemaal mogelijk. De schrijnwerkers van het bedrijf werken met massief eik van topkwaliteit om uw keukendromen te realiseren.

Doe nog meer inspiratie op en bezoek de website

Wilt u nog meer inspiratie opdoen voor uw nieuw keuken? Op de website van Eiken Project vindt u een uitgebreid overzicht van hun eerdere projecten. Zo krijgt u meteen een goed beeld van de mogelijkheden. Natuurlijk bent u ook welkom in de showroom in Stabroek. De zaakvoerder ontvangt u daar graag op afspraak om uw keukenwensen te bespreken. Op basis hiervan ontvangt u een eerste ontwerp en later een transparante offerte. Wanneer u deze aanvaardt, kan het ontwerp nog worden verfijnd, waarna de vakmensen voor u aan de slag gaan.

https://www.eikenproject.be/index.php