De Makingof
Image default
Dienstverlening

Isolatie spouwmuur aanbrengen? www.isolatie-spouwmuur.info

Premies van spouwisolatie vindt u op Isolatie-spouwmuur.info

Spouwmuurisolatie stimuleren is één van de maatregelen die de Vlaamse overheid treft om de reductie van CO2 te bereiken. Het maakt dan ook in zijn geheel deel uit van het premiestelse van deze regering.  In de praktijk vertaalt dit zich in een premie van 6,00 EURO per vierkante meter verwerkte spouwisolatie en dit zonder enige beperking.

Het aanbrengen van de spouwisolatie is een zeer vlotte en propere aangelegenheid. Doorgaans volstaan ten hoogste 2 dagen  om het werk in zijn geheel uit te voeren. Spouwmuurisolatie aanbrengen is een investering die zich op  zeer korte termijn  terugverdient en wordt algemeen aanschouwd al de meest resultaatgerichte manier om een woning nog energievriendelijker te maken zonder drastische ingrepen. De spouw isoleren heeft dan ook geen enkel voordelen. De verwerking van spouwisolatie in de muur kan uw gasverbuik tot wel 20% reduceren.

Bij de Vlaamse gezinnen maakt spouwmuurisolatie deel uit van het finale sluitstuk dat ze onder de loep nemen om de energiefactuur nog extra te verlagen. Veel Vlaamse woningen zijn vaak al van voorzien van een hoogrendementskete, daksiolatie en hoogrenderende ramen. Momenteel worden er zelfs al meer dan 6000 reeds gebouwde woningen van spouwisolatie voorzien. De Vlaamse regering anticipeert op een grote stijging van deze ingreep door de vele gunstige maatregelen en de grote aanmoedigingspremies die er zijn momenteel.

Een gespecialiseerde isolatiespecialist nodig voor de levering en verwerking van spouwmuurisolatie voor uw woning? Isolatie-spouwmuur.info is dan de ideale partner

http://www.isolatie-spouwmuur.info/