Kies moderne kantoorinrichting voor uw nieuw kantoor

6aug - door - 0 - Over Bedrijven

U heeft uw droom verwezenlijkt en bent een eigen bedrijf gestart. Nu is het tijd om een kantoorgebouw te zoeken en in te richten. Met Brokx Projectinrichting voorziet u uw nieuwe kantoor van moderne kantoorinrichting met schitterend kantoormeubilair. Zo wordt uw onderneming altijd een succes! Wanneer u het juiste kantoormeubilair heeft gevonden, moet er natuurlijk ook gedacht worden aan de afwerking. Ook hiervoor kunt u terecht bij Brokx Projectinrichting. Maak een keuze uit de ruime collectie aan vloerafwerking en raambekleding. Hierbij heeft u de keuze uit vele gerenommeerde merken, zoals Desso, Dauphin en Vitra. Hiermee heeft de specialist al vele panden ingericht, waaronder de televisiestudio’s van de NTR.

Totaalpakket aan diensten voor een moderne kantoorinrichting met schitterend kantoormeubilair

Zoekt u een totaalpakket voor het ontwerpen en inrichten van uw kantoorpand? Reken dan op Brokx Projectinrichting voor een moderne kantoorinrichting. Dit begint met het ontwerp ervan. Hierbij maakt Brokx Projectinrichting gebruik van het 1,2,3 euro concept. Hiermee worden de te verwachte ontwerpkosten inzichtelijk. Samen met verschillende partijen doet de specialist er alles aan om uw ideale kantoorontwerp te realiseren. U krijgt zo een professioneel ontwerp en het belangrijkste: u bent eigenaar van het plan. Zo weet u zeker dat u de moderne kantoorinrichting krijgt die u voor ogen heeft, met het kantoormeubilair dat hierbij past. Neem daarom contact op met Brokx Projectinrichting voor een oriënterend gesprek waarin uw wensen worden besproken. 

De werkwijze bij het ontwerpen van een moderne kantoorinrichting met schitterend kantoormeubilair

De specialisten bij Brokx Projectinrichting gaan zorgvuldig te werk bij het ontwerpen van een moderne kantoorinrichting met functioneel kantoormeubilair. Als u een tekening heeft aangeleverd en uw wensen duidelijk zijn, stelt de ontwerper een offerte op. Daarna begint het pas echt en gaat Brokx Projectinrichting aan de slag. Binnen enkele weken is het ontwerp dan klaar om verwerkt te worden tot een moderne kantoorinrichting met mooi kantoormeubilair voor het kantoorpand van uw nieuwe bedrijf of uw nieuwe pand. Bij deze specialist vindt u bovendien noviteiten op het gebied van zit-sta werkplekken. Het belangrijkste van onze werkwijze is dat u als opdrachtgever centraal staat en u de regie blijft houden. Zo kunt u weer jaren vooruit!