De Makingof
Image default
Banen en opleidingen

Kies uit een ruim aanbod horeca opleidingen

Heb je een kantoorbaan, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je altijd al een horeca opleiding willen volgen? Bezoek dan zeker eens de website van Linnartz Opleidingengroep. Hier vind je een ruim aanbod horeca opleidingen, waardoor je ongetwijfeld de opleiding of cursus vindt die bij jouw passie past. Je kiest tussen de opleidingen: Sommelier, Wijnproducent, Restaurant en Horeca Hotel Management. De lessen van de horeca opleidingen vinden overdag of ’s avonds plaats. Zo kun je jouw studie combineren met een baan of andere studie. Dat is handig, toch?

Praktisch van start met een horeca opleiding van dit opleidingsinstituut

Zoals je weet is praktijkervaring onmisbaar in de horecasector. Zo ervaar je immers hoe het is om te werken in deze bruisende sector en doe je ervaring op met diverse situaties. Door te werken in een restaurant of café leer je van alles over het reilen en zeilen van een horecazaak. Volg je een horeca opleiding of cursus bij Linnartz Opleidingengroep? Dan bestaan de lessen voor een groot deel uit het opdoen van praktijkervaring. Daarnaast volg je één of twee dagen per week theorielessen, zodat je belangrijke kennis vergaart die nodig is voor een succesvolle horecacarrière.

Met persoonlijk advies kies jij de meest geschikte horeca opleiding

Denk je er al enige tijd over na om een opleiding in de horeca te volgen? Maar weet je nog niet precies welke horeca cursus bij jou past? Dan kun je bij Linnartz Opleidingengroep een adviesgesprek aanvragen met een studieadviseur. Er zijn namelijk verschillende horeca opleidingen om uit te kiezen. Zie jij jezelf al als wijndeskundige aan de slag gaan in een restaurant? Of wil je liever alles leren over het managen van je eigen horecazaak? Je komt erachter dankzij een vrijblijvend studieadviesgesprek. Neem contact met dit opleidingsinstituut op om meer te weten te komen over de verschillende horeca opleidingen.

Gerelateerde artikelen

Kassamedewerker vacatures

Verzekeringsmakelaar / Verzekeringsadviseur

Schadebeheerder Automotive