Koop een elektrische hijslier bij een ervaren en professioneel bedrijf

12sep - door - 0 - Over Bedrijven

U kiest toch ook voor veiligheid op de werkvloer? Daarom is het van belang dat u de juiste apparaten kiest voor het tillen en verplaatsen van zware items. Wanneer u vaak zware zaken moet tillen in uw loods, magazijn of werf, kan de elektrisch hijslier van BMI Hijsgereedschap een uitkomst zijn. Op de elektrische hijslier bevestigt u eenvoudig accessoires die u ook bij deze specialist koopt, zoals big bag haken en rondstroppen. U wordt altijd goed geholpen door een deskundige klantenservice. Deze helpt u bij zaken als prijzen vaststellen en speciale verzoeken zoals een elektrische hijslier die pneumatisch of hydraulisch is of wanneer u een andere motor in het product wilt hebben.

Vind een geschikte elektrische hijslier en til uw gewenste items veilig op

Is het voor u belangrijk dat zware items van A naar B kunnen worden gebracht? Bent u stratenmaker en heeft u bijvoorbeeld een big bag nodig met stenen? Wat kunt u hiervoor gebruiken? U hoeft niet meer verder te zoeken dan de elektrische hijslier. Deze koopt u bij de all-in winkel voor hijsgereedschap. U profiteert altijd van een goede prijs- en kwaliteitverhouding bij BMI Hijsgereedschap. Zoals de naam doet vermoeden, zijn zij de expert in alles wat met hijsen, vastsjorren, verplaatsen en ophangen te maken heeft. Zo verkopen ze naast elektrische hijslieren ook big bag haken en andere accessoires die het verplaatsen en optillen van bepaalde zaken makkelijker maken.

Ontdek de veelzijdige toepassingen van de elektrische hijslier

U vindt bij een specialist als BMI Hijsgereedschap allerlei soorten hijsgereedschap. Zo koopt u hier een professionele elektrische hijslier. En wist u dat het product uitermate veilig is met de “Fail Safe” rem? Zo wordt de hijslier vaak gebruikt in magazijnen, loodsen, barakken en andere plaatsen waar zwaar, elektrisch getild moet worden. Het is zelfs geschikt voor werkplekken waar mensen onder de elektrische hijslier en wat deze optilt doorlopen. De meeste lieren hebben een elektrische motor die maar één snelheid heeft, maar bij BMI Hijsgereedschap kunnen zij meerdere motoren in het product bouwen. Dat verandert uiteraard wel de prijs, maar die is eenvoudig op te vragen via de website.