De Makingof
Image default
Industrie

Koop een tilt sensor met MEMS-technologie bij een expert

Heeft u in uw werkzaamheden nood aan een nauwkeurige tilt sensor? Een tilt sensor is ook wel bekend onder de naam inclinometer en wordt gebruikt in verschillende industrieën voor het meten van hoeken van hellingen. De meter maakt hiervoor eenvoudigweg gebruik van de zwaartekracht. Omdat tilt sensoren onder meer worden gebruikt in sectoren waarbij nauwkeurigheid cruciaal is, zoals luchtvaart, wegenbouw of de bouw, is het belangrijk te kiezen voor een tilt sensor van uitstekende kwaliteit. Daarom koopt u het best een tilt sensor bij DIS Sensors, een Nederlandse expert op het gebied van sensoren.

Ontdek de tilt sensoren van deze expert

Elke sensor die wordt ontwikkeld door DIS Sensors is een doordacht product en vormt zo een intelligente sensoroplossing. Dat geldt ook voor de verschillende tilt sensoren die het bedrijf aanbiedt. U vindt er twee series tilt sensoren: de QG40 en de QG65 tilt switches. Beide series zijn te gebruiken in verschillende omstandigheden. Welke u ook kiest, u bent verzekerd van hoge nauwkeurigheid. Bovendien zijn ze volledig afgedicht met een kunststof behuizing. Dat beschermt de elektronica, gebaseerd op de MEMS-technologie, onder andere tegen wisselende temperaturen. Zo zijn deze inclinometers geschikt voor de meest veeleisende sectoren.

Koop uw professionele sensorenoplossingen bij de specialist

Koop uw professionele meetapparatuur bij een expert die vertrouwd is met de extreme omstandigheden en unieke behoeftes van uw industrie. Koop daarom uw nieuwe tilt sensor bij DIS Sensors. Bezoek de website van het bedrijf voor meer informatie over de mogelijkheden. Of vraag meteen een offerte aan via e-mail. De contactgegevens van het bedrijf vindt u ook op de site. Uiteraard kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor andere meetoplossingen. Bovendien kunnen ook buitenlandse bedrijven van deze oplossingen gebruikmaken. DIS Sensors heeft namelijk een uitgebreid, internationaal netwerk van distributeurs waar bedrijven over de hele wereld bij terecht kunnen.

https://dis-sensors.com/nl