Laat uw vrachtwagen reinigen door een truckwash om te voldoen aan de HACCP richtlijnen


0
Categories : Dienstverlening
Tags :

Hoe vies is het binnen in de cabine van uw vrachtwagen? U brengt er immers heel wat uren in door. Het is daarom verstandig om deze regelmatig te laten reinigen door een ervaren truckwash. U wilt immers toch ook werken in een schone werkomgeving? Kies daarom voor de HACCP-cleaning van Truckwash 1. De binnenkant van de vrachtwagen wordt volledig gereinigd en drooggemaakt, waarna u een certificaat meekrijgt. Hierdoor kunt u bewijzen dat uw vrachtwagen voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wilt u tijd besparen? Laat dan direct ook de buitenkant van uw vrachtwagen reinigen door Truckwash 1. Zo gaat u altijd in een schone vrachtwagen weer de weg op.

Laat uw camper, bus, trailer of caravan schoonmaken bij de truckwash

Hoe gaat u het liefst op vakantie met de caravan of camper? Gaat u wekenlang op de camping staan of reist u liever rond? Feit blijft dat uw caravan of camper snel vies wordt en er dus niet meer zo mooi uitziet. Truckwash 1 heeft voor u de oplossing. Bij deze ervaren wasserette bent u namelijk aan het juiste adres voor het laten schoonmaken van verschillende grote voertuigen. Of het nu een caravan, camper of een hele vrachtwagen is, de ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw voertuig er in een mum van tijd uitziet als nieuw. U vindt deze truckwash in zowel Roosendaal als Rilland naast de snelweg.

Laat uw vrachtwagen schoonmaken bij de goed bereikbare truckwash

Met de vrachtwagen rijdt u het hele land door. Van noord naar zuid en van oost naar west. U komt op heel wat verschillende plekken. Als u uw vrachtwagen wilt laten schoonmaken is een goed bereikbare truckwash dus ideaal. Kies daarom voor Truckwash 1, dé truckwash waar uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. Door de grootste zorg voor uw vrachtwagen en voor het beste eindresultaat zorgen de ervaren schoonmakers ervoor dat uw vrachtwagen de beste zorg krijgt. Is de binnenkant ook aan een reinigingsbeurt toe? Ook dat neemt deze specialist u graag uit handen.