Materieel nodig voor vlamspuiten? Gewoon lekker bij de specialist bestellen!


0
Categories : Industrie

Heeft u apparatuur nodig voor de speciale techniek van het vlamspuiten? U vindt alles dat u nodig heeft bij een gespecialiseerde aanbieder als EDCO. Zo kunt u zich bijvoorbeeld door de specialist laten helpen met het scooperen en vlamspuiten van oppervlakken en onderdelen. Maar u kunt de specialist ook voor andere diensten inschakelen. Zo levert EDCO, specialist in las-, snij- en vlamspuittechniek, ook machines en materieel voor diverse projecten. Denk bijvoorbeeld aan machines en producten voor het uitvoeren van diverse corrosiewerkzaamheden als scooperen en vlamspuiten. Dat kunt u namelijk ook zelf doen. Weet u niet precies welke machine of welk materieel het beste past bij uw toepassing? Dan voorziet de specialist u graag van advies.

De service van de specialist in vlamspuiten en scooperen

Wat mag u verwachten van een expert op het gebied van vlamspuiten en scooperen? Allereerst een breed aanbod apparaten voor scooperen en vlamspuiten. Ook profiteert u van de service van de specialist. Die beschikt immers over de juiste kennis en over voldoende ervaring om werkzaamheden als vlamspuiten en scooperen op een goede manier te kunnen uitvoeren. Daarnaast beschikt de specialist over een eigen werkplaats, maar kan deze ook bij u langskomen. Ook werkt de specialist 24 uur per dag. U kunt de specialist dus altijd inschakelen! Hulp bij uw gehele project? Dat doet de specialist ook, door uw project van A tot Z te begeleiden.

Waarom een metalen oppervlak laten scooperen?

Hoe zorgt u ervoor dat metalen oppervlakken, en zeker oppervlakken die onder invloed staan van weer en wind, zo lang mogelijk netjes blijven? Dan is het verstandig deze oppervlakken te laten scooperen. Dan wordt een vloeibaar zink of aluminium legering op het oppervlak aangebracht op een thermische manier. Dit vormt dan een soort deklaag of coating ter bescherming van uw metalen oppervlakken. Op die manier wordt corrosie geweerd en blijft het materiaal onaangetast. Zoekt u nog een specialist die deze werkzaamheden voor u kan uitvoeren? EDCO is gespecialiseerd in las-, snij- en vlamspuittechniek en kan voor u dan ook scooperen en vlamspuiten met behulp van de beste apparatuur.