Met de ervaring van een specialist zeker een goede groutanker

29aug - door - 0 - Over Industrie

Met een groutanker kan de trekspanning worden opgenomen bij werkzaamheden aan damwanden, kademuren en landhoofden. Een verankeringselement bestaande uit een staaf en een cillinder wordt zo’n 4-6 meter het oppervlak in gebracht. Een groutanker kan ook worden toegepast ter verankering van de grond. Sinds de oprichting in 1999 heeft De Vries Titan al meer dan 1000 opdrachten uitgevoerd. Zo is er ervaring bij de herinrichting van havens, maar ook de verbetering van diverse dijken door heel Nederland. Met deze opgedane kennis en ervaring wordt ook uw opdracht met succes afgerond.

Iedere groutanker geplaatst met volledig uitgeruste boormachine

Een groutanker vergemakkelijkt het versterken van een dam of kade. Gedegen materiaal is dan belangrijk. De verankering van de damwand of kade laat u daarom uitvoeren door De Vries Titan. Dit bedrijf is volledig self-supporting, wat inhoudt dat ze alle techniek zelf in huis hebben. Het voordeel is dat zes ankerboormachines te allen tijde inzetbaar zijn. Daarnaast hebben vier van de zes machines de capaciteit om als dubbel spoelboormotor te functioneren, waarmee verbuisd geboord wordt. Op die manier is uw groutanker gegarandeerd goed geplaatst.

Alles van begin tot eind geregeld: van groutanker tot damverankering

Met een groutanker of groutkolom, de grote uitvoering hiervan, worden veel werkzaamheden eenvoudiger. Dat scheelt een hoop tijd. Om de werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen doet u er goed aan om een specialist in te schakelen. Verankering met behulp van een groutanker laat u doen door De Vries Titan. Naast het plaatsen met behulp van een ankerboormachine, beschikt dit bedrijf beschikt over een eigen ontwerpafdeling die naast het ontwerp ook de berekeningen voor het project uitvoert. U vertrouwt op een expert die u van het voorstadium tot aan de uitvoering assisteert.