Met deze tip rekent u af met oningevulde vacatures voor de inkoop

1mrt - door - 0 - Over Banen en opleidingen

Indien uw bedrijf groeiende is, is de kans groot dat er bij u vacatures openstaan voor de inkoop. Klopt dat? Of staan er wellicht vacatures open omdat enkele mensen die veel vakinhoudelijke kennis hadden uw organisatie hebben verlaten? Hoe dan ook, het invullen van inkoop vacatures is altijd een tijdrovend proces. Tijd die u liever aan andere dringende zaken besteedt. De oplossing? De specialisten van INSINC staan voor u klaar! Een vacature voor een inkoper wordt hier altijd toegespitst op de kernwaarden van uw bedrijf. In een persoonlijk gesprek wordt de ‘crucial click’ geformuleerd, hoe een nieuwe medewerker de rest van het team aanvult en toch onderdeel is van datzelfde team. Zo krijgt u altijd de juiste kennis op de juiste plaats binnen uw organisatie.

Waarom het uitbesteden van uw vacature voor een inkoper zinvol is

Als ondernemer bent u vaak een manusje van alles. HRM, facilitair beleid, verkoop en inkoop, u voert het allemaal zelf uit. Het is dan lastig om daarbij ook nog eens op te treden als recruiter voor het aantrekken van nieuw personeel. Laat het daarom over aan een bedrijf dat voor u op zoek gaat voor de juiste kandidaten waarmee u uw inkoper vacature ingevuld krijgt. INSINC is dé organisatie met een groot en actueel kandidatenbestand met professionals die de inkoop voor uw bedrijf kunnen en willen verzorgen. Het is dan alleen nog een kwestie van een kandidaat vinden die ook wat persoonlijkheid en ambitie betreft, past bij uw organisatie. Inkoop vacatures invullen begint bij INSINC!

Naar welke klik bent u op zoek bij het invullen van uw vacatures voor inkoop?

Stel, u gaat een nieuwe medewerker in dienst nemen die de inkoop voor uw bedrijf moet gaan verzorgen. Waar moet deze persoon dan precies aan voldoen? Wat vindt u belangrijk? Dit is de hamvraag die u eerst moet beantwoorden voordat er überhaupt een vacature voor een inkoper uitgezet kan worden. Het antwoord op die vraag is niet zo makkelijk als het lijkt. We zijn geneigd om te denken in containerbegrippen als ‘kwaliteit’, ‘professionaliteit’, en ‘een echte aanpakker’. Maar wat bedoelt u daar nu eigenlijk mee? INSINC helpt u met het concretiseren van deze termen en gaat vervolgens op zoek naar kandidaten die passen binnen dit profiel. En zo matcht u altijd de juiste mensen aan uw inkoop vacatures!