De Makingof
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers en wandstickers zorgen voor verfraaiing

Een muursticker kan een woonkamer, bad, kinderkamer of slaapkamer verfraaien. Je kunt een muursticker ook voor op kantoor gebruiken. Je kunt naast muurstickers ook wandstickers gebruiken. Deze kun je ook op vensters, kasten en deuren plakken. Het verwijderen van zowel muurstickers als wandstickers is eenvoudig.

Voorbeelden

Er zijn talloze muurstickers te vinden. Van muurstickers met bloemen, vogels, jungle, vissen tot exemplaren met dolfijnen, boerderijdieren of vlinders. Voor kinderen zijn er ook vele soorten muurstickers te vinden. Te denken valt aan raketten, auto’s en prinsessen. Dit zijn slechts stickers met afbeeldingen, maar je hebt ook muurstickers met leuke teksten. Je kunt ook altijd je eigen muursticker maken door een sjabloon op te sturen of je eigen muursticker tekst te verzinnen.

Wat kost een muursticker?

Een muursticker is over het algemeen genomen niet duur. Een leuke muursticker voor in een kinderkamer kun je kopen voor circa 25 euro, maar er zijn ook dure muurstickers van 80 euro verkrijgbaar. Alles hangt af van de grootte van de sticker. Hoe groter, hoe duurder. Al gaat dat niet altijd op, want bepaalde exclusieve stickers zijn net weer wat goedkoper dan de eenvoudige stickers.

Muurstickers met tekst

Er zijn vele soorten muurstickers te verkrijgbaar. Voor in de woonkamer, slaapkamer en keuken heb je speciale muurstickers. Voorbeelden van stickers in de keuken zijn: make tea, not war, This Food is made with Love, Save water, Drink Wine. Hiernaast zijn er ook muurstickers in de vorm van afbeeldingen die goed passen in woonkamer, slaapkamer of keuken.

http://www.stickerparadijs.nl