Office 365 migratie en beheer uitbesteden aan een gecertificeerd bedrijf


0
Categories : Dienstverlening

De migratie en beheer van Office 365 besteed u uit aan een gecertificeerde partner. PeopleWare is zo’n bedrijf en helpt u hier graag bij. Deze IT Service Provider is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van uw ICT infrastructuur. De betrouwbare organisatie werkt pragmatisch, professioneel en persoonlijk en werkt dagelijks aan het succes van opdrachtgevers. PeopleWare heeft de expertise in huis om uw organisatie te migreren naar Office 365, waarbij u zich ook geen zorgen hoeft te maken om het beheer. Wat kunt u verwachten? Totale ontzorging voor uw organisatie, gecertificeerde Office 365 specialisten, opleiden van uw gebruikers en een hoog niveau van support op Office 365. Vraag gerust een Cloud Readiness Assessment aan.

ICT infrastructuur: van ontwerpen tot implementeren en beheren van nieuwe technologieën

Wat is het kloppende hart van uw kantoorautomatisering? De ICT infrastructuur natuurlijk. Uw werknemers werken veel effectiever. Vanaf centrale storage, servers, networking tot aan werkplekontsluiting. PeopleWare heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de ICT en heeft een breed specialisme opgebouwd. Door middel van een geïntegreerd en breed dienstenportfolio wordt u ondersteund bij het implementeren van nieuwe technologieën. Op het gebied van ICT infrastructuur ondersteunt de specialist u door middel van advies, implementatie & migratie, architectuur, projectmanagement, review & troubleshooting en managed services. Bent u nu nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te innoveren binnen uw organisatie? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening, waaronder Office 365 beheer? Vraag gerust vrijblijvend een adviesgesprek aan.

De ICT infrastructuur is het kloppend hart van uw organisatie

Stabiel, schaalbaar en snel zijn de kenmerken van een juiste ICT infrastructuur. Schakel een specialist in om u te adviseren over een optimale ICT infrastructuur. Al meer dan 10 jaar ondersteunen zij organisaties met de volledige ICT-dienstverlening, van ontwerp tot beheer. Door de diverse diensten van PeopleWare op infrastructuurgebied, kan deze specialist ondersteunen bij meerdere projecten. Bijvoorbeeld bij de architectuur van een hybride cloud-omgeving, advies over mobile device of de Office 365 migratie en beheer. Vraagt u zich af of uw ICT-omgeving wel klaar is voor de toekomst? Wat de waarde is van Office 365 voor uw organisatie? Of over het besparen van kosten door onderdelen van ICT uit te besteden? De specialist geeft u advies voor uiteenlopende vraagstukken.

 

Ondersteuning bij het ontwerpen en implementeren van u