Speciale techniek voor meubelreiniging in Eindhoven


0
Categories : Dienstverlening

Kent u de kwaliteit en betrouwbaarheid van Chem-Dry van Gulik al? Deze specialist in meubelreiniging nabij Eindhoven werkt zorgvuldig. Binnen no-time zorgen zij ervoor dat elke vlek op uw meubilair volledig verdwijnt. Hoe doen ze dat toch? We kunnen u verklappen: er zit een unieke methode achter, namelijk de Chem-Dry techniek. Met deze techniek worden er miljoenen kleine koolzuurbelletjes in het te reinigen oppervlak gedrukt. Deze belletjes dringen al het vuil uit het meubelstuk naar boven. Op deze manier kan het vuil heel gemakkelijk worden opgezogen. De vlek is verdwenen en uw meubelstuk ziet er weer stralend uit. Na de Chem-Dry behandeling drogen uw meubels snel, waardoor stofmijt en bacteriën geen enkele kans krijgen.

Meubelreiniging, voor de meest hardnekkige vlekken in regio Eindhoven

Knoeien: u kunt het niet tegenhouden. Natuurlijk wilt u uw meubilair ertegen beschermen, maar een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Een wijnvlek of vetvlek is zo gemaakt! Natuurlijk gaat u eerst zelf aan de slag. Boenen en schrobben met water en zeep op de vlek, maar het blijkt niets te helpen.  Dan is het tijd om de professional op het gebied van meubelreiniging in de omgeving Eindhoven in te schakelen: Chem-Dry van Gulik. Met hun revolutionaire methode van meubelreiniging laten zij zelfs de meest hardnekkige vlek als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Dankzij de meubelreiniging specialist nabij Eindhoven zien uw meubels er weer als nieuw uit

Zien uw meubels er eigenlijk nog heel goed uit, op wat vlekken na? Dan hoeft u niet meteen te kiezen voor nieuwe exemplaren. Vernieuwing van meubilair is behoorlijk aan de prijs, en vaak nog niet nodig. In veel gevallen is een wat smoezelig uitziende bekleding namelijk heel makkelijk op te lossen, namelijk door middel van meubelreiniging door de expert uit regio Eindhoven. Met behulp van de innovatieve Chem-Dry methode zorgen de specialisten van Chem-Dry van Gulik ervoor dat alle vuildeeltjes worden verwijderd uit uw meubilair. Na zo’n behandeling zien uw meubels er weer precies zo uit als wanneer u ze net kocht.