Tennissen zolang het weer het toelaat? Of nog langer met winddoeken op maat!


0
Categories : Sport
Tags :

Door winddoeken van Matchwinnershop te plaatsen, kunt u de tennisbaan veel vaker, en veel langer open houden. En dat kan desgewenst nog volledig op maat ook! Misschien wilt u het logo van de sportclub laten drukken of wat dacht u van uw bedrijfsnaam? In de webshop kunt u eenvoudig een aanvraag indienen. Een ontwerp kan het beste worden opgemaakt in een vectorbestand. Echter, een .jpeg bestand met hoge resolutie is ook mogelijk. U hoeft niet bang te zijn dat uw ontwerp niet aan de eisen voldoet wanneer u heeft besteld. Indien het niet correct is, krijgt u automatisch een melding.

Winddoeken bestellen? Profiteer van een snelle levering!

Bent u die lange wachttijden ook zo beu wanneer u iets voor uw sportvereniging bestelt? Kies voor Matchwinnershop voor een snelle levering! Bij een gespecialiseerd bedrijf dat zich volledig toelegt op de productie van winddoeken, Matchwinnershop, is dit mogelijk. Dit komt doordat de specialist de grootste productiefaciliteit van Europa heeft en alles uit voorraad wordt geleverd. De gemiddelde levertijd bedraagt doorgaans 3 weken. Wat de reden ook is, het kan voorkomen dat u laat bent met het bestellen van uw windschermdoeken. Indien u dan contact opneemt met het productiebedrijf om te vragen of een spoedbestelling mogelijk is, is de kans aanwezig dat uw bestelling nog ergens tussen kan komen. Uiteraard ligt dit aan de grootte van uw bestelling.

Eenvoudig online bedrukte winddoeken bestellen

Maak gebruik van dubbel voordeel met bedrukte winddoeken. Uw tennisbaan wordt beter beschermd, en u maakt extra reclame voor uw bedrijf! Bovendien kunt u dit makkelijk en snel doen in de webshop van Matchwinnershop. Hier geeft u aan welke maat de windschermdoeken moeten zijn, in welke kleur u windschermdoeken wilt ontvangen en aan welk bevestigingsmateriaal u de voorkeur geeft. Wilt u de winddoeken voorzien van een eigen ontwerp of tekst, dan kunt u dit tijdens het bestellen meteen toevoegen. Bent u helemaal tevreden met het ontwerp? Dan kunt u de winddoeken gemakkelijk bestellen en op veilige wijze betalen met bijvoorbeeld iDEAL. Voor het bestellen van winddoeken hoeft u niet meer de deur uit.