De Makingof
Image default
Huishoudelijk

Traprenovatie

Bij verbouwing of renovatie van een woning komt het vaak voor dat je een trap wil vernieuwen. Afhankelijk van het bestaande materiaal kan Juga Projects een trap renoveren op verschillende manieren.

 

Alle trappen; ongeacht materiaal of vorm, kunnen binnen de 24 uur helemaal gerenoveerd worden. Kies je daarbij voor natuursteen, dan heb je keuze uit meer dan 30 soorten marmer of graniet en verschillende soorten afwerkingen. Kies je daarentegen voor laminaat, dan kan je kiezen uit wel 18 soorten kwaliteitsvol hout. Je hebt dus keuze te over voor zowel design als kleur.

 

Een nieuw en uniek aanbod is de “flakestrap”-technologie. Op basis van je wensen kunnen verschillende combinaties van kunststofvlokken bepaald worden. Het voordeel van dit product is een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. De op maat gemaakte flakestrap-bekleding bestaat uit hoogwaardig materiaal en wordt op één dag aangebracht. De bekleding is slijtvast, anti-allergisch en belet het slippen bij het betreden van de trap. Verder is deze bekleding uiterst onderhoudsvriendelijk en naadloos. Verschillende designopties zijn mogelijk, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

 

Bij elk bouwconcept kan je optioneel ook kiezen om LED-verlichting in te bouwen in de trapbekleding of de zijwanden van je trap.

 

Vooraleer een project aan te vatten, bespreekt Juga Projects tijdens een persoonlijk contact jouw verwachtingen en wensen en overloopt de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een voorstel dat aan jouw wensen tegemoetkomt. Zodra je hiermee akkoord gaat, spreekt Juga Projects af wanneer ze de trap in een nieuw kleedje komen steken. Zo eenvoudig en snel kan het dus gaan!

http://www.juga-projects.be/nl/Traprenovatie