De Makingof
Image default
Woning en Tuin

Vloerder in Antwerpen gevonden door vergelijken van offertes

Mevrouw Dekker heeft onlangs via vindVloerder.be een vloerder in Antwerpen gevonden door middel van het vergelijken van diverse vloerder offertes. Na ontvangst kon ze de verschillende offertes eenvoudig naast elkaar leggen en op de verschillende offerte onderdelen vergelijken. Hierdoor kon zo gemakkelijk kiezen voor de vloerder met de voor haar beste prijs-kwaliteit verhouding. In een reactie naar ons om ons te bedanken liet ze ons weten: 

Wat een fijne website bieden jullie aan! Via vindVloerder.be vond ik een vloerder uit mijn regio tegen een zeer scherpe prijs. Ik kreeg vrijwel direct na het versturen van het offerte aanvraagformulier offertes van vloerders toegestuurd. Erg fijn om deze zo met elkaar te vergelijken. Daarnaast hoefde ik ook maar éénmalig de opdracht te beschrijven en mijn persoonlijke gegevens door te geven en daarvoor kreeg ik dan van verschillende vloerders offertes toegestuurd, erg efficiënt.

De zeer vakkundige vloerder heeft bij ons een prachtige nieuwe vloer gelegd. En de voorrijkosten die hij rekende waren erg laag omdat hij bij mij in de buurt gevestigd was. Alle vloerder offertes die ik toegestuurd kreeg waren trouwens afkomstig van vloerders uit de regio, erg fijn!

Met hartelijke groeten,

S. Dekker, Antwerpen.

 

Wij willen mevrouw Dekker bedanken voor haar leuke bedankje. Goed om te horen dat we haar van dienst konden zijn bij het vinden van de juiste vloerder voor haar. We hopen haar ook in de toekomst te kunnen helpen bij het vinden van een vakman in wellicht een ander vakgebied.

 

Wilt u ook graag vloerder offertes ontvangen en vergelijken?

Als u geheel vrijblijvend het vloerder offerte formulier invult op onze website, dan kunt u meerdere offertes ontvangen en deze vervolgens eenvoudig vergelijken.

 

http://www.vindvloerder.be/vloerder-antwerpen/