Voorkom onnodige kosten en schakel een specialist op het gebied van BIM tekenen in


0
Tags :

Het inschakelen van een specialist op het gebied van BIM tekenen kan een uitkomst zijn tijdens een bouwproject. Waarom? Een bouwproject is al duur genoeg wanneer alles goed gaat, laat staan wanneer de zaken niet goed op orde zijn! En het is helemaal jammer als u zich beseft dat veel van deze kosten voorkomen hadden kunnen worden. Clash detectie voorkomt hoge faalkosten. Een clash is een samenloop van omstandigheden waardoor verschillende experts die aan een vastgoedproject werken, bijvoorbeeld de architect en de aannemer, conflicterende belangen nastreven. Vaak gebeurt dit omdat ze niet op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden. Met een enkel, accuraat model wordt dit voorkomen en bevordert u de samenwerking tussen deze verschillende partijen. Laat uw model tekenen door een expert als bv3 projectsupport, daar plukt u de vruchten van!

BIM tekenen bevordert de samenwerking tussen verschillende disciplines

Wilt u een specialist op het gebied van BIM tekenen inschakelen? Uitstekend idee. Want wist u dat BIM tekenen de samenwerking tussen de verschillende disciplines die aan uw project werken sterk kan bevorderen? Nou ja, niet het tekenen op zich, maar het 3D-model dat daaruit voortkomt. Dankzij de diensten van een expert als bv3 projectsupport verbetert u de integrale samenwerking tussen de architect, constructeur, aannemer en de constructeur. Hoe? Omdat alle partijen gebruikmaken van hetzelfde model is de kans dat deze verschillende experts in elkaars vaarwater terecht komen een stuk kleiner. Omdat het 3D-model volledig anatomisch correct is hebben alle partijen bovendien een beter ruimtelijk inzicht in het ontwerp en worden eventuele problemen veel eerder opgemerkt.

Een anatomisch correct 3D-model met BIM tekenen door een professional

Veel mensen zijn visueel ingesteld. Bij projectontwikkeling is het daarom belangrijk dat alles inzichtelijk is voor betrokken partijen. Dat doet u, letterlijk, door professionele BIM tekenaars in te schakelen. Met deze techniek wordt een anatomisch correct 3D model van het pand gemaakt, dat vervolgens kan worden gebruikt om de projectontwikkelaar op de hoogte houden van de voortgang van het project. Er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan werken aan de hand van een BIM-model. Wie voor u een dergelijk model kan maken vraagt u? Neem eens contact op met de experts bij bv3 projectsupport.