Waar sluit u als starter het beste een hypotheek af in dichtbij Den Bosch

5mrt - door - 0 - Over Dienstverlening

Er zijn tegenwoordig steeds minder starters en doorstromers die een hypotheek afsluiten in de omgeving van Oss en Den Bosch. Een veelgenoemde reden, is dat de NIBUD normen te zwaar zijn en dat het daardoor lastig is ome en hypotheek af te sluiten. Echter zijn er genoeg hypotheek mogelijkheden voor u als starter in Den Bosch, Oss en omstreken. Het is goed dat u voorzichtig bent en u eerst voldoende informatie wilt ontvangen. Maar de adviseurs van Adviesburo Van Uden garanderen u dat ook voor u een geschikte hypotheek af te sluiten is. Plan een gratis adviesgesprek in en weet wat uw mogelijkheden betreft een hypotheek zijn. U bent van harte welkom in Rosmalen.

Bespaar op de rente van uw hypotheek in omgeving Den Bosch en Oss

Voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn dat ze kunnen besparen op hun hypotheek. Terwijl dat in heel gevallen toch heel goed mogelijk is. Zo is het mogelijk om uw rente te verlagen, mits de huidige waarde van uw woning hoger is dan die van uw hypotheek. Een lagere risico-opslag resulteert namelijk in lagere rente. Met de risicoklasse bepaalt u het verschil tussen uw hypotheek en de marktwaarde. Is uw woning meer waard geworden? Dan moet u dit aantonen. Is de waardestijging hoog genoeg? Dan komt u in aanmerking voor een lagere risico-opslag. Maar ook wanneer de hypotheek verlaagt, kunt u in aanmerking komen voor een andere risico-opslag. Benieuwd of u op de rente van uw hypotheek in de omgeving van Oss en Den Bosch kunt besparen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Adviesburo Van Uden. Dan krijgt u persoonlijk advies over hypotheken, verzekeringen en vermogen.

Aflossingsvrije hypotheek voor 50-plussers uit Den Bosch en omstreken

Een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie is altijd de beste hypotheek die u kunt afsluiten. Zo komt het bijvoorbeeld steeds meer voor dat 50-plussers nog maar amper hebben afgelost op hun huidige hypotheek. Dat terwijl ze wel een overwaarde op hun woning hebben opgebouwd de afgelopen jaren. Echter telt deze overwaarde niet mee bij de beoordeling van een nieuwe hypotheek waardoor veel 50-plussers in de problemen komen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan wordt er juist gekeken naar het inkomen. Dit betekent dat er niet alleen naar het huidige inkomen wordt gekeken, maar ook naar het pensioeninkomen wat vaak lager is dan het salaris. Zijn de toekomstige inkomen te laag voor een hypotheek in de regio van Oss of Den Bosch? Dan is het verstandig om direct te beginnen met aflossen.