Wilt u zorgvuldig gescreende kandidaten? De specialist in werving en selectie in Den Bosch helpt u!

18apr - door - 0 - Over Dienstverlening

De specialist in werving en selectie in Den Bosch, Jobs That Work, zorgt voor de gehele werving- en selectieprocedure. Zij zorgen ook voor de benodigde assessments. Daarbij bekijken zij of de kandidaat bij uw organisatie past. Hierdoor krijgt u als werkgever een betrouwbaar beeld van de kandidaat. U schakelt deze specialist in werving en selectie uit Den Bosch in voor vacatures in de automotive-, hospitality- en (non)profitsector. U kunt bij hen rekenen op een kritische blik. Ze denken mee en steken veel zorg, tijd en aandacht in het selectietraject. Hierdoor vinden ze de juiste kandidaat voor uw vacature!

Vind de geschikte baan met de hulp van de specialist in werving en selectie uit Den Bosch

Bent u werkzaam in de hospitality, automotive- of (non)profitsector en bent u op zoek naar een nieuwe baan? Bij Jobs That Work vindt u de uitdagende baan in de automotive die bij u past. Zij zijn gespecialiseerd in werving en selectie en gevestigd in het Brabantse Den Bosch. Samen met u vinden ze de baan die bij u past en plaatsen u alleen wanneer zij ervan overtuigd zijn dat u gaat excelleren in uw nieuwe functie. Ze kijken dan ook verder dan diploma’s en hebben interesse in de mens achter de cv. Mogen ze u benaderen voor vacatures in bijvoorbeeld de automotive branche? Schrijf u dan in via de website of bekijk de vacatures van ons werving en selectie bureau in Den Bosch.

Wat kunt verwachten van de specialist in werving en selectie uit Den Bosch?

De specialist in werving en selectie in de regio Den Bosch gaat zorgvuldig te werk. U wordt allereerst uitgenodigd voor een intakegesprek. Hierin bespreken ze uw wensen en vacatures die u wilt vervullen in bijvoorbeeld de automotive branche. Op basis hiervan gaan ze op zoek naar de juiste kandidaten. Hierbij kijken ze verder dan cv’s en diploma’s. Wilt u assessments laten afnemen om er zeker van te zijn dat de kandidaten geschikt zijn? Ook dat verzorgen zij graag voor u. Door middel van deze assessments kunt erachter komen of de kandidaten bij uw organisatie en doelstellingen passen. Kies voor een totaalpakket en schakel de specialist in werving en selectie in, Jobs That Work uit Den Bosch. Zo vindt u de juiste kandidaten voor uw vacatures in de automotive, hospitality en (non)profitsector.