De Makingof
Image default
Bedrijven

Beveilig uw pand met een stackdoor

Een stackdoor vervangt het traditionele rolhek. Waarom? Omdat een stackdoor voor meer veiligheid zorgt. Daarnaast is een stackdoor op maat te maken waardoor het ook voor uw onderneming een heuse aanwinst is! Vraag meer informatie op bij de specialisten van Dujardin en kom erachter wat de voordelen voor uw situatie zijn. Deze specialist is al sinds 1979 actief op het gebied van geld- en waardeberging, cash managementsystemen en geldautomaten dienstverlening. Oftewel, alles om u volledig te ontzorgen. Zo kunt u zich richten op andere werkzaamheden en verlaat u iedere dag uw pand met een gerust gevoel. Klinkt goed, toch? Vraag vandaag meer informatie op. 

De voordelen van een stackdoor

Nu vraagt u zich wellicht af wat precies de voordelen zijn van een stackdoor. Die zet de specialist graag voor u op een rijtje. Allereerst is een stackdoor sterker dan bijvoorbeeld een beveiligingshek of rolluiken. Daarnaast speelt de vorm van het af te sluiten object geen belemmering. Loopt de toegang rond of de hoek om, geen probleem. Ook is de stackdoor gecertificeerd volgens EN-1627, wat uw veiligheid garandeert. Als laatste is de stackdoor in alle RAL kleuren beschikbaar. Zo weet u zeker dat het ook nog eens prachtig bij uw pand past. Wat houdt u nog tegen? Informeer vandaag nog bij Dujardin en schaf een stackdoor aan.

Van stackdoor tot kluis

Dujardin is dé specialist op het gebied van beveiliging. Of het nu gaat om een veiligheidsdeur, rolhek, stackdoor of vloerkluis. In het uitgebreide assortiment van deze specialist vindt u het allemaal. Kom eens langs in Leerdam en laat u adviseren door het enthousiaste team. U wilt toch ook met een gerust hart uw bedrijf, winkel of kantoorpand kunnen verlaten na een lange dag werken? Maar ook voor woningen zijn er diverse veiligheidsopties mogelijk. U moet er toch niet aan denken dat uw kostbaarheden zomaar gestolen kunnen worden? Dujardin zorgt voor veiligheid. In huis, op kantoor, in het hotel, de winkel of waar dan ook.