De Makingof
Image default
Woning en Tuin

Binnenschrijnwerk dat opvalt

Vakkundige schrijnwerkers lopen niet dik meer. Binnenschrijnwerk op maat kan nochtans uw woning extra cachet geven en een unieke toets toevoegen. Bij Camee hebben ze gelukkig nog ervaren schrijnwerkers in dienst. Met professionele apparatuur maken zij uw dromen waar en leveren ze piekfijn schrijnwerk op maat af. Wedden dat u er veel lof mee zal oogsten?

In huis zorgen ze voor binnendeuren op maat, maar ook wandkasten, dressings en ander maatwerk is mogelijk. Ingemaakte kasten worden ontzettend veel gevraagd, want u wint er heel wat ruimte mee. Een mooie oplossing om uw woning strak te houden.

 

Velux ramen zijn minstens even populair

Heel wat mensen willen wat meer lichtinval in huis en dan zijn extra ramen een verstandige beslissing. Ook voor uw velux ramen zit u goed bij Camee. Ze hebben er een massa ervaring en kunnen dan ook tal van referenties voorleggen. Geen enkel project is hen te zwaar en het resultaat is vaak ronduit verbluffend te noemen. 

 

Ook buitenschrijnwerk op maat

Ook voor uw buitenschrijnwerk kunt u een offerte opvragen bij Camee. Met plezier werken ze in hun eigen atelier uw project op maat uit. Binnen- en buitenschrijnwerk op maat hoeft trouwens niet peperduur te zijn. Dat bewijzen ze bij Camee elke dag opnieuw. Vraag maar eens een offerte aan en vergelijk het met een standaardoplossing. 

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een project in uw hoofd waar maatwerk aan te pas komt? Nood aan een schrijnwerker die van aanpakken weet en realiseert wat u in uw hoofd heeft of wat in uw woning past? Camee werkt het van a tot z voor u uit. Zij denken met u mee, komen met een ontwerp op maat, wat vervolgens in hun eigen werkplaats vervaardigd wordt. Niet voor niets zijn de schrijnwerkers van Camee specialisten in hun vak en is hun reputatie onberispelijk.  Probeer het maar eens uit, vakmanschap loont.

 

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/binnenschrijnwerk/