De Makingof
Image default
Bedrijven

De 7 simpele stappen van product engineering

Wanneer u op zoek bent naar een innovatiebureau wilt u een bedrijf wat veel ervaring heeft in innoveren. IDnA is hiervoor de juiste partner als ontwerp- en innovatie bureau voor industrieel design en product ontwikkeling. Met hun 7 stappenplan is de begeleiding van IDnA en hun werkmethode van begin tot eind duidelijk en overzichtelijk. Zo doen ze onder anderen een studie naar de haalbaarheid van het product en geven ze strategisch advies alvorens naar de conceptfase te gaan. Met dit overzichtelijke stappenplan weet u altijd waar u aan toe bent. Bent u al tot aan de conceptfase gekomen? Dan kunt u ook later in het 7 stappenplan instappen bij IDnA.

Uw partner bij product innovatie

Met kritische evaluaties en duidelijk advies is IDnA een sterke onderzoekspartner bij uw innovatietraject. Van begin tot eind staan ze aan uw zijde om u te helpen en assisteren in het innovatieproject. Ze zijn er duidelijk in: wanneer een product tot in de details uitgetekend en getest is kan het pas een succes worden. Ook voor de verbetering van een bestaand product, kunt u terecht bij IDnA. Zo dragen ze bij aan de groei van uw bedrijf met zinvolle vernieuwingen en innovaties. Op deze manier kunt u vertrouwen op expertise en de grondigheid van IDnA.

Product engineering doet u niet alleen

Heeft u vragen of advies nodig? Heeft u nog geen idee maar wel een behoefde of probleem waar u samen met IDnA naar wilt kijken? Samen komt u er zeker uit. Neem vandaag nog contact met ze op om een afspraak te maken en laat het innoveren beginnen! U kunt ook een kijkje nemen bij de al gerealiseerde projecten om een idee te krijgen van het niveau van expertise en innovatie van IDnA. In een spannend traject van product innovatie bent u in goede handen bij de experts van IDnA.