De Makingof
Image default
Particuliere dienstverlening

Dé stomerij en schoenmakerij in Bussum is dé zaak met de beste zorg voor uw kwetsbare kleding

De meeste kleding van mensen is persoonlijk en heeft betekenis. Het is een manier om ons te uiten naar andere mensen en ook kan het aangeven of wij aan het werken zijn of niet. Bent u zakenman of -vrouw en moet u er elke dag op uw best uitzien? Vertrouw dan op het servicepunt van de Gooische Textielverwenners in de winkel van Schoenmakerij Boerhout/De Weert. Deze legendarische schoenmaker zit al meer dan 99 jaar op dezelfde locatie gevestigd en zij gaan elke dag weer een stapje verder voor u. Zo hebben ze altijd mooie aanbiedingen in de stomerij in Bussum, zodat u voor een mooie prijs de beste zorg voor uw kwetsbare kleding krijgt.

Geniet van alle voordelen bij deze stomerij in Bussum

U woont al langer in het Gooi maar zoekt nog steeds een zaak waar u bij terecht kunt voor stomerij diensten, kledingreparaties en schoenmakerij diensten? Dan brengt u een bezoek aan Schoenmakerij Boerhout/De Weert. Dan komt u naar deze zaak. Zij helpen u en zorgen dat u er in het dagelijks leven of bij speciale gelegenheden fantastisch uitziet. In Bussum is Schoenmakerij en Stomerij Boerhout/De Weert al meer dan 99 jaar op dezelfde locatie gelegen. Vanuit hun mooie zaak werken ze dag in dag uit hard voor élke klant. U ontvangt hier hoe dan ook kwaliteit, snelheid en topservice. De schoenmakers die hier werken en gewerkt hebben, vallen geregeld in de prijzen van de nationale en internationale vakwedstrijden. Zij doen hun best om de beste te blijven in hun vakgebied.

Laat uw kleren stomen bij een ambachtelijke schoenmakerij & stomerij in Bussum

De Nederlandse cultuur hecht veel waarden aan zaken als ambacht en échte traditie. Bent u ook zo’n liefhebber van die dingen? Kom dan naar Schoenmakerij Boerhout/De Weert. De schoenmakerij en stomerij in Bussum kent een rijke geschiedenis die al 99 jaar teruggaat en er wordt nog altijd geschiedenis geschreven. Er zit inmiddels een servicepunt van de Gooische Textielverwenners in de winkel. Wanneer u uw trouwkleding of herenkleding, zoals kostuums, overhemden, stropdassen en smokings wilt laten reinigen, moet u hier zijn. Naast dat er keer op keer kwaliteitswerk wordt afgeleverd, zijn er elke maand weer mooie aanbiedingen, zodat u als klant nooit teveel betaalt voor het schoonmaken van uw kleding.