De Makingof
Image default
Dienstverlening

Een advocaat biedt meer zekerheid gedurende uw echtscheiding

Het besluit om te gaan scheiden is vanzelfsprekend geen eenvoudige om te nemen. Bovendien is iedere situatie anders wanneer er besloten wordt om te gaan scheiden. Wanneer de kogel door de kerk is, moet er veel geregeld worden om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen in deze al zo zware periode. Bij het beëindigen van een samenleving komt er dan ook veel op u af. Niet alleen de praktische zaken, maar ook op emotioneel vlak. Hoe verloopt het scheidingsproces? Hoe bereid ik me voor op de bijstand van een advocaat voor uw echtscheiding? Welke rechten en plichten zijn er voor ieder afzonderlijk nadat de echtscheiding definitief heeft plaatsgevonden? Uiteraard schieten er ook vragen te binnen over de kosten van het proces. Een advocaat bij uw echtscheiding helpt u duidelijkheid te scheppen in deze emotionele periode.

Bijstand in iedere fase van het scheidingsproces

Anteius is een ervaren advocatenkantoor dat gevestigd is in Antwerpen. Met een uitgebreide kennis over het proces van een echtscheiding, helpt een advocaat van dit kantoor u door middel van uitgebreid juridisch advies. Indien nodig staat hij of zij u tevens bij bij de vrederechter. Een advocaat van Anteius helpt u bijvoorbeeld ook bij de bemiddeling omtrent de scheidingsovereenkomst of de ouderschapsovereenkomst. Omdat een advocaat van dit kantoor gespecialiseerd is in alles rondom een echtscheiding, weet u zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien en dat alle mogelijkheden op tafel komen. Ook na de echtscheiding is de bijstand van een advocaat vaak nodig. Denk hierbij aan een verblijfsregeling die niet gerespecteerd wordt of de alimentatie die niet volledig of correct wordt uitbetaald.

Een ervaren advocaat die gepaste oplossingen biedt

Iedereen die een echtscheiding doormaakt wil graag de meest gepaste oplossingen vinden in iedere fase, dat weet een advocaat van Anteius als geen ander. U rekent dus op betrouwbare en professionele rechtsbijstand in iedere situatie in en rondom de scheiding. Dit advocatenkantoor is gevestigd in Antwerpen en sommige advocaten die hier werkzaam zijn, zijn al sinds 1976 actief. Aarzel niet om dit kantoor te bellen en te vragen naar de mogelijkheden.

https://anteius.be/