De Makingof
Image default
Groothandel

Een frisse wind in jouw tuin dankzij deze verfwinkel nabij Turnhout

Met de zomer in aantocht wil je ervoor zorgen dat je lekker op je gemak buiten kunt zitten. Het liefst in een tuin of op je dakterras terwijl je helemaal niets meer hoeft te doen. Misschien heb je wel een fijne overkapping, waar je ook kunt zitten als het een beetje regent. De heerlijke geur van versgemaaid gras en frisse regen terwijl je geniet van een fris drankje op je loungeset. Dit is de uitgelezen periode om even wat onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Denk aan het schuren en schilderen van de tuinschuttingen, houten kozijnen of de tuinmeubelen. Zoek je een verfwinkel in Turnhout? Dan vind je in verfwinkel Schoeters in Kasterlee, vlak bij Turnhout, alles om van jouw tuin een waar paradijs te maken. 

Beslis welk effect je wilt realiseren met jouw doe-het-zelfproject

Als je aan jouw doe-het-zelfproject gaat starten, is het belangrijk om te werken met de juiste materialen en verfsoorten. Zo heb je voor houten schuttingen andere verf nodig dan wanneer je stalen deuren bij je tuinhuisje van een nieuwe laag voorziet. Bedenk allereerst welk effect je wilt bereiken met het verven van de materialen. Wil je bijvoorbeeld dat er meer lichtinval gerealiseerd wordt onder je overkapping? Of wil je juist een donkerdere schutting die mooi afsteekt bij de rest van de tuin? Alles is mogelijk. Daarna beslis je welke kleur je precies wilt en wat voor afwerking: zijdeglans, hoogglans of mat. Deze varianten zijn niet in iedere verfsoort beschikbaar, maar het is wel belangrijk om je goed te (laten) informeren over de voor- en nadelen van iedere variant. 

Alle mogelijke verfmaterialen op één plek bij elkaar

Zowel de verfwinkel van Schoeters in Kasterlee als de webshop staat vol met schilderproducten die alle doe-het-zelvers in de wijde omgeving van Turnhout helpen bij hun projecten. Denk aan verschillende soorten verf in alle beschikbare RAL-kleuren en verfmaterialen zoals kwasten en primers om het beste resultaat te behalen. Heb je behoefte aan advies? De eigenaren van verfwinkel Schoeters zijn zelf schilders en hebben al vele projecten in de omgeving van Turnhout en daarbuiten mogen realiseren. Zij weten precies waar je behoefte aan hebt!

https://www.schoetersbvba.be/