De Makingof
Image default
Meubels

Een kantoor in huis inrichten? Dat doe je met steigerhouten meubelen

Steeds meer mensen werken (gedeeltelijk) thuis. Daarom neemt de inrichting van je thuiskantoor een steeds belangrijkere rol in. Toch schiet de inrichting van je thuiswerkplek vaak tekort. Vaak zit je op de bank met een tal van afleidingen om je heen. Dit kan en moet anders! In dit artikel laten we de steigerhouten tuinbank achter ons en vertellen we je over de perfecte steigerhouten meubelen voor binnenshuis, waarmee je een effici├źnt thuiskantoor inricht.

Wat heb je nodig om in huis een kantoor in te richten?

  • Computer;

  • Printer;

  • Snel internet;

  • Bureaustoel;

  • Stevig bureau;

  • Een kast of andere manier om papieren te organiseren;

  • Whiteboard of prikbord;

  • Kantoorbenodigdheden zoals pennen, notitieblokken, printpapier en paperclips;

  • Items om het kantoor aan te kleden zoals planten.

Welke ruimte is geschikt voor je thuiskantoor?

Denk goed na over de locatie die je als je werkplek kiest. Wellicht heb je niet de mogelijkheid om een volledige kamer om te toveren tot een kantoor. En eigenlijk is dat ook helemaal niet nodig. Heb je een ruimte in huis die relatief weinig wordt gebruikt, zoals een wasruimte, een serre, of zelfs een deel van een slaapkamer? Zo’n ruimte scherm je af van de rest van de kamer door bijvoorbeeld een gordijn op te hangen, wat zorgt voor een visuele scheiding van de ruimte. Deze scheiding is belangrijk, omdat je hiermee dat specifieke deel van de ruimte aanwijst als je werkplek. Verlaat je de plek, dan weet je lichaam dat het kan relaxen.

Waar koop je goede meubels voor een thuiskantoor?

Je bureau, bureaustoel en kast moeten stevig zijn. Je wilt niet dat ze na een half jaar gebruik al beginnen te slijten. Daarom raden we de meubels van VanLonden.com aan. De steigerhouten bureaus, kasten en stoelen van deze webshop worden gemaakt van vurenhout dat jaren op bouwsteigers is gebruikt. Het is dus een recycledproduct, maar ziet er daarnaast ook fraai uit en is met veel andere materialen te combineren. Houd jij van felle kleuren of hebben natuurtinten je voorkeur? Hoe je je thuiskantoor ook decoreert, je zit altijd goed met de steigerhouten meubels van VanLonden.com.