De Makingof
Image default
Woning en Tuin

Een zwembadspecialist uw zwembad laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een ware zwembadspecialist om uw droomzwembad in uw tuin te laten installeren? Zoek dan niet verder en ga langs bij Alegria uit Melle, nabij Gent! Deze specialist heeft al decennialang ervaring met het plaatsen van zwembaden. Een zwembad laten plaatsen door hen staat gelijk aan een zorgeloos genieten van een perfect zwembad.

Verschillende soorten zwembaden voor ultiem genot

Bij deze zwembadinstallateur kan u verschillende soorten zwembaden laten installeren. Zo plaatsen zij Zodiac-zwembaden die volwaardig zijn als zwembad maar geen bouwvergunning nodig hebben. Ideaal voor plezier met de hele familie. Dit zwembad kan u bij hen laten plaatsen in slechts vier weken tijd! Daarnaast kan u door hen ook een prachtig houten zwembad laten plaatsen. Het hout dat zij gebruiken is duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Het wordt overgebracht uit Noord-Europa en wordt in België samengesteld naar uw wensen. U kan een rechthoekig zwembad laten plaatsen maar ook kiezen voor een octagon of een afgerond zwembad met ovalen afwerking. Afhankelijk van de grootte van uw tuin beslist u volledig zelf wat de afmetingen van het zwembad zelf worden. Ook om een prachtig ingebouwd zwembad te laten plaatsen in uw tuin biedt deze specialist een snelle en kwaliteitsvolle service. U kiest een van de uitvoeringen en beslist de grootte. U kan ook kiezen voor extra uitrustingen in uw zwembad voor een ultiem vakantiegevoel in eigen tuin. Kortom, bij Alegria kan u altijd het perfecte zwembad vinden.

Vind uw perfecte zwembad hier

Maak van uw tuin een aards paradijs door een prachtig zwembad te laten plaatsen door deze ervaringsdeskundige. Neem een kijkje op hun website en kies uw perfecte zwembad uit. Daar kan u overigens ook al foto’s zien van hun vorige realisaties, alsook contactgegevens om hen te contacteren. U maakt makkelijk online een afspraak dankzij hun handige website.