De Makingof
Image default
Entertainment

Evenementen verhuur bij echte specialisten

Evenementen verhuur hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Dankzij deze onderneming die al tientallen jaren actief is in de verhuur van feestmaterialen, organiseert u de beste evenementen. Vooraleer u de keuze maakt voor een tent, neemt u het best een kijkje tussen het volledige aanbod die zij op hun website te bieden hebben. De feesttenten die zij namelijk te huur hebben staan, zijn van de hoogste kwaliteit en zijn beschikbaar in allerlei groottes.

De vele voordelen van een kadertent

Een kadertent is ideaal, wanneer u een groot feest wilt organiseren met veel gasten. De aluminium tenten hebben stevige zeilen die zowel water- als winddicht zijn. Als u van plan bent om versiering bovenaan de tent te hangen, is het interessant om te weten hoe hoog deze juist is. De nokhoogte van de kadertent met een breedte van tien meter, bedraagt 4,62 meter. Langs de andere kant heeft de grotere tent van vijftien dan weer een nokhoogte van 5,44 meter. Zo voelt de tent ook altijd groot aan en heeft u de mogelijkheid om deze te versieren naar eigen wensen. Een kadertent is verder gemakkelijk uit te breiden. Zo bepaalt u zonder problemen hoe groot u deze wilt maken. Bij Martens Evenementen Service bieden ze zelfs de verhuur van VIP-tenten aan voor uw evenementen. Deze kleinere tenten kunnen als ingang dienen voor de kadertent of gewoon op zichzelf staan. De feesttenten die te huur staan bij deze onderneming in Hoogstraten hebben duidelijk heel wat voordelen.

Ontdek de vele opties van deze specialisten

Denkt u dat de feesttenten te groot zijn voor het feest dat u in gedachten heeft en wilt u weten welke andere tenten ze te huur hebben staan? Neem dan zeker een kijkje naar de website van Martens Evenementen Service en wie weet huurt u binnenkort een tent met volledige uitrusting. Contacteer hen vandaag nog voor al uw vragen.