De Makingof
Image default
Beauty en verzorging

Maak een afspraak bij de borstverkleining kliniek

Sommige vrouwen zijn niet tevreden over het formaat van hun borsten. Soms zijn ze te groot, soms te klein. Te grote borsten geven bovendien vaak ook lichamelijke problemen, zoals last van de nek en de rug. Daarnaast kan het lastig zijn om lingerie te kopen omdat bh’s in grotere maten lang niet overal te koop zijn. De borstverkleining kliniek kan in zo’n geval uitkomst bieden. De ingreep wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg die in overleg met u een cupmaat bepaalt. Deze moet passen bij uw lichaamsbouw en uiteraard moet u er zelf ook tevreden mee zijn.

Zijn er risico’s verbonden aan de ingreep?

Een ingreep in de borstverkleining kliniek in Vlaanderen geeft voor gezonde vrouwen weinig risico. Bepaalde situaties, zoals overgewicht of roken, kunnen ervoor zorgen dat de operatiewonden minder vlot genezen. Ook bepaalde aandoeningen zoals onder andere suikerziekte kunnen tot gevolg hebben dat de wondgenezing minder vlot verloopt. Soms wordt er na de borstverkleining een drain geplaatst om het wondvocht af te voeren. Deze kan na gemiddeld 4 dagen worden verwijderd.

Geniet van het resultaat van de ingreep

Direct na de ingreep schrikt u wellicht van het resultaat. Maar de wonden moeten nog genezen en de borsten moeten hun nieuwe model nog krijgen. Ongeveer een maand na uw behandeling in de Dr. Danau borstverkleining kliniek in Vlaanderen kan het definitieve resultaat worden beoordeeld. Soms is een kleine correctie aan de plaats waar de huid is gehecht nog nodig om een optimaal mooi resultaat te krijgen. U kunt nu bh’s kopen waar u maar wilt, want u draagt een gangbare maat. U hoeft zich niet onzeker te voelen over uw uiterlijk en kunt uzelf vol zelfvertrouwen aan de wereld laten zien. Op de website is meer informatie te vinden over hoe de ingreep plaatsvindt. Hier vindt u ook de contactgegevens voor het maken van een afspraak.

https://danau.be/