De Makingof
Image default
Woning en Tuin

Pas op voor malafide slotenmakers!

Inbraakbeveiliging is super belangrijk voor je woning en zo kan je inbrekers buiten laten. Het hebben van goede sloten speelt hier een grote rol en hier moet je goed opletten. Een slotenmaker kan je hier al snel goed mee helpen en controle uitvoeren op de sloten die je nu bezit. Echter moet je oppassen voor malafide slotenmakers die niet eerlijk te werk gaan. Ten eerste kunnen ze veel meer geld vragen dan nodig is, maar kunnen ze ook andere praktijken uitvoeren. Zo kan het een nep bedrijf zijn wat sloten op deuren zet om ze vervolgens zelf open te breken. Dit maakt het zeer eenvoudig voor een inbreker en raak je juist al je spullen kwijt. Kijk dus goed naar de erkenning van een slotenmaker, Slotenmaker Alkmaar heeft deze PKVW erkenning. Hieraan kun je zien dat ze ook echt te vertrouwen zijn en kan je ze ook inschakelen. Hierbij wordt gekeken naar de sloten en kunnen ze je advies geven over eventuele nieuwe sloten. Slotenmaker Alkmaar kan dan bijvoorbeeld een slot aanraden met een meerpuntssluiting. Dit zorgt ervoor dat een inbreker niet makkelijk door het slot heen kan komen. Ook hebben alle sloten van Slotenmaker Alkmaar een PKVW keurmerk en laat dit zien dat het slot uitermate is getest door een derde partij.

 

Wat kan een slotenmaker voor je doen

Een slotenmaker kan natuurlijk veel voor je betekenen op het gebied van sloten. Echter kunnen ze nog veel meer dingen doen waar je veel baat bij hebt. Zo kan het zijn dat jij in het midden van de nacht jezelf buitengesloten hebt. Slotenmaker Amstelveen kan je op dit moment heel goed helpen omdat ze 247 bereikbaar zijn voor noodgevallen. Ook kan het zijn dat er net bij jouw is ingebroken en dat jij je huis moet veilig stellen voor meerdere inbraken. Zo kunnen ze snel komen en tijdelijke sloten op je ramen en deuren zetten. Daarna kan je kijken naar het kopen van betere sloten en deze ook laten monteren natuurlijk. Ook bij het openen van een defect slot van je kluis kan je bij een slotenmaker terecht. Zo wordt je geholpen door een vakman die hier veel ervaring in heeft en krijgen ze alle sloten open. Je moet natuurlijk wel bewijzen wat er in de kluis zit en dit doe je door aan te geven wat er in zit.

 

Camera

Naast dat je goede sloten hebt kan een inbreker alsnog bij jou inbreken. Daarom kan het aanschaffen van een goede camera ook heel slim zijn. Deze kan je ophangen buiten je deur en kun je alles goed in de gaten houden. Ook als je niet thuis bent kan je bijvoorbeeld de live beelden terugkijken hoe de inbreker bij jou inbreekt. Deze beelden kun je dan bijvoorbeeld opsturen naar de politie voor een onderzoek.